Home

VESTI

“Blind Guardian” u Beogradu 29. aprila!

No Comments Koncerti

Zaista   neverovatan vikendJedan od predvodnika Heavy & Power scene, nemački bend ’’Blind Guardian’’, održaće nakon dve godine novi koncert u Beogradu, 29. aprila u Studentskom kulturnom centru.

Kao što smo već najavili, Blind Guardian će na turneji promovisati album „At the Edge of Time”, ali se isto tako mogu očekivati i stari hitovi. 

 

Broj karata ograničen je na 800, zbog velike bine i scenografije koja prati nastupe ‘’Blind Guardiana’’, i one se mogu kupiti u: Felix shop-u (TC Sremska, Beograd), Mungos-u (Njegoševa, Novi Sad), kao i preko Eventim-a.

Za prvih 200 najvernijih fanova cena karte je 2.000 dinara. Nakon toga će cena karte biti 2.500 dinara, a pred koncert 3.000 dinara.

 

 

 Blind Guardian

Blind Guardian

 

 

Beograd je, po rečima benda, njihova omiljena destinacija za nastupe u Evropi, pa će osim novih pesama, odsvirati i sve stare i najbolje klasike.

 

Podsećanja radi, na poslednjem koncertu 2007.godine su u Beogradu odsvirali "Majesty" poslednji put u svojoj karijeri, na zahtev srpskih fanova!

 

Apelujemo na sve fanove Blind Guardiana da kupe kartu na vreme, jer su prethodna dva koncerta bila rasprodata. Prvi njihov koncert u Beogradu bio je rasprodat 3 meseca unapred!