Home

VESTI

BESPLATAN Spring BUZZ koncert na Vračar Rocks festivalu

No Comments Koncerti

BESPLATAN Spring BUZZ koncert na Vračar Rocks festivaluU četvrtak, 16. aprila, sa početkom u 20h, Converse će u Božidarcu predstaviti SPRING BUZZ – najbolje od domaće muzičke scene! Veliku Spring Buzz rokenrol žurku obeležiće koncerti tri trenutno najaktuelnija benda, sastava Kanda Kodža i Nebojša, grupe Ti i Sinestezije, i to – BESPLATNO!
  

Besplatne ulaznice moći će da se preuzmu u Buzz shopovima, 13, 14. i 15. aprila, u periodu od 12:00 – 17:00, u Buzz shopovima u Shopping centru UŠĆE, Delta City-ju i u Knez Mihajlovoj br. 21! Jedna osoba može podići najviše dve ulaznice.
   

Beogradska petorka Kanda kodža i Nebojša je u prethodnih 10 godina održala više od 600 koncerata širom regiona. Svom bogatom koncertnom opusu pridodaće još jedan nastup – upravo ovaj koji nas očekuje 16. aprila na Vračar Rocks festivalu, u Centru za kulturu ,,Božidarac"! Neuporediva i tanana lirika Olivera Nektarijevića nezaustavljivo se uvlači pod kožu, ne ostavljajući prostora za ravnodušnost. Na Spring Buzz-u KKN će akcenat staviti na aktuelni album ​,,​Volja za noć​"​ objavljen krajem prošle godine, koji je kritika opisala kao višeslojnu ploču koja svakim novim slušanjem pruža nešto novo. KKN na svakom nastupu svira ,,koncert svog života" – baš takav, najbolji od najboljih, očekuje nas i na Spring Buzz spektaklu!

Grupa Ti je već uveliko osvojila srca ljubitelja domaćeg zvuka, spremnih na upoznavanje novih dimenzija u koje nas uvode Ilija i Trajče, Makedonci koji su svoj kreativni potencijal udružili slučajnim susretom u zgradi Bigza. Albumom ,,Vidimo se!" objavljenim prvog prolećnog dana 2014. godine, grupa Ti je pomerila granice domaćeg alternativnog zvuka, što je domaća publika i te kako podržala. O tome svedoči i koncert koji su zajedno sa grupom Repetitor održali sredinom decembra upravo u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, a za koji se tražila karta više. Spring Buzz 16. aprila biće sjajna prilika za sve one koji prošli put nisu uspeli da dođu do svoje ulaznice da uživaju u koncertu jednog od najperspektivnijih bendova sa domaće scene! Beograđani koji željno iščekuju novi album grupe Ti upravo će u Božidarcu biti u prilici da se upoznaju sa novim pesmama koje će Ilija i Trajče objaviti na novom albumu čiji se izlazak očekuje krajem aprila.

 

 

 BESPLATAN Spring BUZZ koncert na Vračar Rocks festivalu

BESPLATAN Spring BUZZ koncert na Vračar Rocks festivalu

 

 

Sinestezija je bend koji je u februaru 2012. godine svojim nastupom svečano otvorio Vračar Rocks festival, i uvek su dragi gosti Centra za kulturu ,,Božidarac". Na Spring Buzz koncertu public će predstaviti nove pesme sa albuma ,,Snovi o slobodi" koji će uskoro biti objavljen, a koji je najavljen singlom ,,Idemo dalje", a izvešće i sada već svima dobro poznate hitove sa albuma ,,Šminkanje stvarnosti", objavljenog pre tri godine. 

 

Preuzmite svoje besplatne ulaznice za Spring Buzz rokenrol žurku na  vreme –  13, 14. i 15. aprila, u periodu od 12:00 – 17:00, u Buzz shopovima u Shopping centru UŠĆE, Delta City-ju i u Knez Mihajlovoj br. 21! Jedna osoba može podići najviše dve ulaznice. I da – broj ulaznica je ograničen!

Koncert počinje u 20h!

Za sve dodatne informacije posetite Facebook stranice: Buzz, Festival "Vračar Rocks" i d'Creativez

Više informacija o ovom i narednim koncertima možete pronaći na Facebook strani festivala, ili na android aplikaciji Vračar Rocks festivala.