Home

VESTI

Besplatan koncert grupe KKN

No Comments Koncerti

Besplatan koncert grupe Kanda,Кodža i NebojšaKoncert grupe KANDA KODŽA I NEBOJŠA otvara nešto što smo nazvali kratko i jasno: OTVORENOM SCENOM MISS MONEYPENNY-ja. "Imamo želju i volju da Vam svakog NAREDNOG petka predstavljamo najvažnije bendove beogradske alternativne i rok scene" kažu organizatori ovog eventa

Mesec juli biće u potpunosti u znaku REGGAE muzike. Imaćete lepu priliku da uživo čujete bendove kao što su IRIE FM, Smoke ’N’ Soul i MAŠTA BAŠTA, dok u avgustu očekujemo nastupe Sky Wikluh-a, MARČELA i drugih vrednih izvođača.

 

Ideja je da svi zajedno pokušamo da razbijemo programsku /turbo/ monotoniju makiške strane Savskog jezera i da alternativnu scenu približimo ne samo Vama koji volite takav zvuk, već i onima koji će se sasvim slučajno zadesiti na stazi pored Jezera, koji imaju predrasude prema nečemu što im je nepoznato, koji i ne znaju koliko još ima dobrih bendova i pesama, koji ne znaju za bolje.

 

Besplatan koncert grupe Kanda,Кodža i Nebojša

Nadamo se da ćete podržati ovaj naš napor i da ćete biti sa nama u petak, 03. jula, na koncertu grupe KANDA KODŽA I NEBOJŠA, grupe čiji je poslednji objavljeni album – DEVETI ŽIVOT (PGP RTS, 2008) dobio nagradu za album godine po oceni prestižnog časopisa POPBOX.

 

Dobrodošli !!!