Home

VESTI

Bad Copy u Nišu

No Comments Koncerti

Bad Copy u NišuZbog velikog interesovanja Bad Copy će održati dupli koncert u klubu Feedback 12. i 13. decembra. Karte od sutra možete kupiti u Vintage Shopu u Davidovoj ulici i to po ceni od 600 dinara. Iz organizacije apeluju da nabavite karte na vreme zato što ih verovatno neće biti na ulazu!

 
Bad Copy je popularna hip-hop grupa iz Beograda poznata po dobroj muzici, satiričnim i duhovitim tekstovima i prepoznatljivom slengu. Članovi ove grupe su Ajs Negrutin (Vladimir Aksentijević), Timbe (Rašid Kurtanović) i Wikluh Sky (Đorđe Miljenovic). Pored zajedničkih albuma,članovi ove grupe imaju i nekoliko solo projekata koji su pomogli u popularizaciji hip-hop muzike u Srbiji ali i zemljama bivše Jugoslavije.
 

Nakon pauze od 2008 godine kada su se članovi posvetili solo karijerama, oni su ponovo tu sa novim albumom “Krigle” u kome su održali prepoznatljivi satirični stil zbog koga su jedni od najpopularnijih izvođača u zemlji i regionu.

www.youtube.com/watch?v=6ZNj5CWMroQ

 

Nastup u Feedbacku je retka prilika za publiku da čuje njihove pesme sa novog albuma, al i stare hitove koji su plasirali ovaj trio na sam vrh poput “Uno, Due , Tre”, “Žurka”, “Idemo Odma”…

 

 

 Bad Copy u Nišu

Bad Copy u Nišu

  

 

Iako su prethodnih godina već navikli publiku da očekuje neočekivano kada su u pitanju njihove pesme i spotovi, Bad Copy je ponovo uspeo da privuče veliku pažnju publike novim spotom za pesmu “Esi mi dobar” u kome se hrabro poigravaju sa Miloševićem, Vučićem, Dačićem, Cecom…

www.youtube.com/watch?v=5OVY7MmSSYs

Korisni linkovi:
www.facebook.com/badcopy011
www.youtube.com/artist/bad-copy

Sve albume možete preslušati na linku:
www.b92.fm/music/Bad+Copy/albums/