Home

VESTI

20 godina benda Zbogom Brus Li

No Comments Koncerti

20 godina benda Zbogom Brus LiMuzička grupacija ZBOGOM BRUS LI iz Novog Sada ove godine proslavlja 20ti rođendan.  Rođendanski koncerti-festivali će se održati:
  
U Novom Sadu, Klub Fabrika, u petak 23. novembra 2012. U organizaciji Ustanove studentski kulturni centar. Svojim nastupima će ovu zabavu učiniti većom prijateljski bendovi: Killo Killo Banda,  Grate, J.K.M.A.M.K.K.

  

Rođendanski nastup ZBOGOM BRUS LI-ja će biti uveličan gostujućim muzičarima – legendama starijih postava ZBL-a i muzičarima sa kojima su ZBL sarađivali. Kvalitetan zvuk i lajt šou će za ovu priliku obezbediti firma OZVUKA i OSVETA. Takođe nas očekuje i akcija prijateljskog udruženja Košnica. Čitav festival će svojim kamerama pratiti TV ekipa Radio Televizije Vojvodine. Cena karata je simbolična – samo 200 dinara! Dobra zabava je zagarantovana!!!

 

U Beogradu, Gun Klub, u petak 30. novembra 2012. U organizaciji koncertne agencije Odličan Hrčak. Na ovom festivalu će nastupiti bendovi prijatelji: Čikine Bombone, Hype, Long Noses.

 

 

 20 godina benda Zbogom Brus Li

20 godina benda Zbogom Brus Li

 

ZBOGOM BRUS LI će i na ovom koncertu nastupiti sa gostujućim muzičarima. Profesionalnost i kvalitet Gun Kluba i vikend začinjen tradicionalnom zabijačkom nam i ovde obećavaju dobru rođendansku zabavu! Cena karata za ovaj festival je 400 dinara.

Doajeni alternativne scene Srbije, utemeljivači Pankburškog zvuka, muzičko-scenska atrakcija, grupa naše i vaše mladosti – ZBOGOM BRUS LI će na ovim koncertima predstaviti svoju novu ploču-Mini LP KOKAINKA, u izdanju Odličnog Hrčka, sa pet novih pesama, zatim fotomonografiju koju je umetnički uobličio Nebojša Reljin Feki i napokon, dokumentarno-igrani film o karijeri benda reditelja Miroslava Jovića Joce.