Home

VESTI

Završen 4. Southern Soul festival

No Comments Izveštaji

Završen 4. Southern Soul festivalČetvrti Southern Soul festival, koji je trajao od 30. juna na Velikoj ulcinjskoj plaži, na prostoru Dolcinium Kite Club-a, završen je juče uz tradicionalne  back to back setove svih DJ-eva koji su ostali na Festivalu.
  

U ritmu soul, funk, jazz, disco house muzike, prethodna četiri dana su se na tri stejdža – Main, Bar i Organic, smenjivali brojni bendovi, koji su oduševili  publiku, poput Ed Motta, Peven Everett, Yussef Kamaal Trio, Marcos Valle, Dayme Arocena, Nocola Conte i Stefania Di Pierro..
  

Ali i DJ-evi kao što su Dom Servini, Spacewalker, Phillie P i legenda Patrick Forge, zatim Kev Beadle, Dee Brown, Kiko Navarro, Rich Medina, Rainer Trueby, Paul Murphy, Mucho Soul, Shuya Okino, Eddy Ramich, Saint James…

 

 

 Završen 4. Southern Soul festival

Završen 4. Southern Soul festival

 

 

I ove godine Southern Soul je potvrdio da je jedan od najboljih i najpriuštivijih boutique festivala u ovom delu Evrope.  Tokom četiri dana festivala bilo više od 12000 posetilaca iz raznih deliva Evrope i sveta.

Uzbudljiv program na tri stejdža, držao je publiku na plaži do ranih jutarnjih časova.

 

Završen 4. Southern Soul festival

Završen 4. Southern Soul festival

 

 

Nastupi DJ-eva, kao što su: Kiko Navarro, Fouk, Ahu, K15, Mike Steva, Nick Hosier, Marc Vogel, Baris K, Tomo Ricov, Joe Davis, Paul Murphy, Nicola Conte i tradicionalno Shuya Okono i Eddy Ramich, obilježili su ovogodišnje izdanje Southern Soul festivala.
 
Pored izuzetne muzičke ponude, posetioci Festivala mogli su da uživaju u odbojci na plaži, jogi, brojnim nagradnim igrama..

 

 

Završen 4. Southern Soul festival

Završen 4. Southern Soul festival

 

 

Iza programske koncepcije Festivala stoji tim vrlo uglednih muzičkih kritičara, muzičara, selektora i disk džokeja iz svih delova svijeta. Rezultat velikog rada i istraživanja jeste programska koncepcija festivala, koja se u prve tri godine gradila da bi došla do današnjeg nivoa – nivoa koji odlikuje programska doslednost promišljanje, edukativni karakter, ali i praćenje svih muzičkih trendova Jazz & Soul muzike.