Home

VESTI

Sven Vath glavom i bradom!

No Comments Izveštaji

Sven Vath glavom i bradom!My Bel Dance Arena Exit festivala predstavila svoje novo izdanje zajedno sa harizmatičnim velikanom elektronske muzičke scene – Svenom Väthom, sinoć, 10. aprila u Belexpocentru (bivši Expo centar) u Beogradu.

Jedan od najboljih svetskih DJa Sven Väth nastupio je u okviru svoje nove turneje "The Sound of the 10th Season World Tour 2010".
Sven Vath nastupiće zajedno sa još jednim članom Cocoon Cluba, Mauriziom Schmitzom, a Vlada Janjić i Dee Face, nastupili su kao podrška domaće scene.

Muzički magazin Clubbing.rs je u ekipnom sastavu prisustvovao eventu i zabeležio fantastičnu atmosferu i raspoloženje. Nadamo se da ste se lepo proveli i pozivamo vas da se pronađete na fotografijama i video klipovima (uploading…)! Uživajte!

 

Poznata kao jedna od najboljih u Evropi, ako ne i na planeti, Dance Arena Exit festivala otvara svoju drugu dekadu impozantnim spiskom imena, kojim najavljuje novo uzbudljivo izdanje.

 

The Sound of the 10th Season World Tour 2010

The Sound of the 10th Season World Tour 2010

 

 

Svake godine 20 000 ljudi dočekuje zoru na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi, uz najbolja imena svetske elektronske scene. Ove godine, Dance Arena s ponosom predstavlja legendarnog nemačkog DJa Svena Vätha.

 

Pre tri godine Sven Väthov frankfurtski klub Cocoon proglašen je za najbolji klub na svetu u izboru Mix Maga a njegov trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje i beleži jubilarnu desetu sezonu – Cocoon i Sound of The Season turneje  su definitivni sinonimi za top clubbing: vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu.  

 

 

Posetioci su bili vidno raspoloženi

Posetioci su bili vidno raspoloženi

 

 

Od Frankfurta preko Londona, Ibice, Sao Paola i Tokija, harizmatični Sven Väth sa svojim gostima privlači hiljade posvećenika elektronske muzike.

 

Nakon rasprodatih nastupa u Beogradu u novembru 2007. i martu 2009. koji su u mnogim anketama proglašeni za clubbing događaje godine kao i nastupa za pamćenje na EXIT-u u julu 2008. Beograd je ponosan da uz nekoliko svetskih metropola ima kontinuitet i ekskluzivnu rezidenturu Svenovih žurki.