Home

VESTI

Sjajan rok vikend – Jelen Top 10 turneja “zapalila” Bor i Niš!

No Comments Izveštaji

Sjajan rok vikend - Jelen Top 10 turneja “zapalila” Bor i Niš! Posle jedanaest gradova i najboljeg domaćeg rokenrol zvuka, ovog vikenda Jelen Top 10 turneja obradovala je građane Bora i Niša.

 

U petak, na prepunom Malom stadionu u Boru, publici su se predstavili bendovi Kanda, Kodža i Nebojša, Hypnotized, Obojeni Program, Goribor i Darkwood Dub. Nizanjem svima dobro znanih rok hitova, uz sjajnu publiku i dobro raspoloženje svih prisutnih, jedna od najvećih rok žurki u Boru potrajala je do ranih jutarnjih časova.

 

“Oba koncerta su bila odlična, a Obojeni program je završio sa učešćem na turneji, rekao bih na najbolji mogući način. Hvala publici, bendovima sa kojima smo se lepo družili, i ljudima koji su sve ovo organizovali.”, izjavio je Branislav Babić Kebra, frontmen grupe Obojeni program.

Na “vrućem” jugu Srbije, samo dan kasnije, u prepunom dvorištu SKC-a, za Nišlije su svirali bendovi Darkwood Dub, Obojeni Program, Hypnotized, Bjesovi i Kanda, Kodža i Nebojša. Ljubitelji kvalitetnog rok zvuka ispunili su do poslednjeg mesta jedan od najlepših niških klubova. Sjajan nastup bendova i fenomenalna niška publika bili su garant odličnog provoda.

 

 

 hypnotized

Hypnotized

 

 
Prepuni koncerti širom Srbije dokaz su potrebe i želje mladih ljudi za drugačijim, kvalitetnijim muzičkim sadržajem. Sjajna publika i fenomenalni nastupi bendova čine da Jelen Top 10 turneja bude asocijacija prave, savremene rok svirke, koju će Srbija dugo pamtiti.

Veliko finale Jelen Top 10 turneja biće u Beogradu! U bašti SKC-a, 17. juna, sa početkom u 19 časova pored bendova koji su obeležili turneju, Kanda Kodža i Nebojša, Block Out, Hypnotized, Bjesovi i Darkwood Dub, po prvi put nastupiće i grupa Eyesburn. Nakon četiri godine, ponovo sa vama biće originalna postava grupe Eyesburn, Kojot, Laza i Alek, sa  pojačanjem –  Djura, Lale, Vukašin i Dule. Ovaj nastup u okviru Jelen Top 10 turneje biće najava njihovih novih pesama, albuma, kao i koncerta u SKC-u na jesen.

 

 

 Jelen Top 10, Banovina, Niš

Jelen Top 10, Banovina, Niš

 

 
Jelen Top 10 turneja obišla je do sada Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac, Šabac, Pančevo, Sombor, Suboticu, Banja Luku i Zrenjanin.

 

Podsećamo, pored Darkwood Dub-a i Kanda, Kodža, i Nebojše koji su nastupili u svim gradovima gde se turneja održava, bendovi Obojeni Program, Hypnotized, Bjesovi, Veliki prezir, Multietnička Atrakcija, Block Out i Nežni Dalibor nastupiće u većini gradova Jelen Top 10 turneje.