Home

VESTI

Rundek & Ander

No Comments Izveštaji

Darko Rundek i "Kargo orkestar" održavi su "poslednji"  koncert 17. decembra u Sava centru u Beogradu, mada ipak ima naznaka da to neće biti poslednje okupljanje, gde je publika imala priliku da prva i jedina dobije novi živi album "Live in Dom omladine", koga potom neće biti u slobodnoj prodaji.

 

Ulaznice za koncert Darka Rundeka i Cargo orkestra su rasprodate velikom brzinom!!! Ko je stigao do svog primerka to vrednog parčeta papira, uz svaku kupljenu ulaznicu po ceni od 1.600 dinara, dobio je na poklon primerak novog živog albuma Rundeka i Carga "Live in Dom omladine" u izdanju Long Play-a!

 

Clubbing.rs je bio tamo i napravo video izveštaj, koji je jako dobro prihvaćen kod naših posetilaca, tako da Vas pozivamo da nam se pridružite i pogledate zabeleženo!

 

Istovremeno, jedan deo redakcije je bio u poznatom beogradskom klubu Andergraund gde su gostovali LAYO & BUSWACKA. Video i Foto izveštai su Vam na raspolaganju. Uživajte i javite nam se ukoliko želite Vaše slike da se naÄ‘u u Clubbing.rs galeriji !!!

 

 

 

 

VIBE YOURSELF 

REdakcija muzičkog portala

Clubbing.rs