Home

VESTI

Riblja Čorba “proključala” u Areni

No Comments Izveštaji

Riblja Čorba "proključala" u Areni

Rođendan jedne od najpopularnijih domaćih grupa probio je prostorne kapacitete Beogradske arene.

Riblja Čorba nastupila je u subotu uveče pred više od 20.000 ljudi, koji su uživali u bezvremenskim hitovima grupe koja je odavno stekla pravi status rokenrol ikone.

Publika je pevala bez prestanka Čorbine pesme, tokom dva i po sata koncerta.

Bora Đorđević, koji je pored tri decenije benda slavio i 57. rođendan, nastup je otvorio pesmom "Ravnodušan prema plaču".

 

Riblja Čorba "proključala" u Areni

Prepuna Arena se ljuljala i orila od pevanja, ali muzika nije bila jedini "sastojak" šoua zvanog Čorba! Uz pesmu "Volim, volim, volim, volim žene", na binu su izašle i igračice koje su pobacale brushaltere u publiku, i nastavile da đuskaju samo u tangama!

 
"Mi smo nepopravljivi, jedini smo matorci koji su još uvek u pubertetu", rekao je Đorđević. Pored striptizeta, tu su bili i žongleri, profesionalni plesači… Pa čak i jedna prosidba u publici!

Dva i po sata Bora Čorba je podsećao publiku na 30 minulih muzičkih godina, a koncert je završio pesmom za koju je sam rekao (a mnogi se i slažu) da mu je najbolja u karijeri – "Pogledaj dom svoj, anđele".

Naravno, publika je odmah zagrmela, i dobila zasluženi "repete" od još pola sata Čorbe. Na bis su izvedene pesme "Lutka sa naslovne strane", "Dobro jutro" i druge.

Žestina kojom su Bora i ekipa pržili tokom celog koncerta pokazala je da im 30 godina na bini nije oduzelo nimalo žara, štaviše! Posle svirke, jednako oduševljenje bilo je primetno na licima i onih koji pamte početke benda, i onih koji su rođeni u vreme albuma "Ostalo je ćutanje".

 

 

 

 

Izvor:

MTS Mondo