Home

VESTI

Photo report: Petar Dundov, Energija

No Comments Izveštaji

Izveštaj: Petar Dundov, Energija

Nakon nebrojano mnogo nastupa širom sveta i saradnje sa najvećim imenima elektronike, Petar Dundov je 15. aprila nastupio i u Beogradu i to u okviru “Lucky records” showcase-a nastupa u klubu “Energija”.

Petar Dundov je osnivač organizacije “Perfection”, uz to i jedan od vodećih hrvatskih DJ-eva i producenata čije najnovije remek delo tera na ples publiku širom planete.

 

Nakon svetskog uspeha s albumom Escapements iz 2008., čiji sigl „Oasis“ dan danas ne silazi sa playlista mnogih svetskih velikana elektronske muzike (Sven Väth ga često pušta u svojim setovima), Petar je napokon izdao novi hit singl, koji je krajem prošle godine osvanuo na velikoj etiketi Music Man Records.

„Distant Shores“ je 12-minutno putovanje u muzičku viziju Petra Dundova, koja je prepoznatljivo kompleksna i sanjarski melodična, a istovremeno savršeno sredstvo za DJ-eve koji žele svoju publiku odvesti na prekrasno nezaboravnu avanturu.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs je prisustvovao eventu, a uz odličan provod zabeležio nekoliko trenutaka koje ste doživeli sa nama.

Ukoliko postoje clubberi koji su ovaj event propustili, ovde mogu se uveriti u svoju grešku 🙂  Fotografije vas iščekuju u Galeriji slika . Uživajte!{/xtypo_rounded1}

 

Njegova muzika u kojoj telom i dušom uživamo decenijama, uvek je bila inteligentna elektronika, sposobna da konstantno pomera granice i uvek beskompromisnog stava. Bez sumnje, Dundov je jedan on najinspirativnijih, najoriginalnijih producenata regiona, koji je gradio karijeru bez imalo podilaženja trendovima, osvajajući srca fanova iskreno i kvalitetno. A osvojio je i srca velikih zvezda kao što su Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Guy J, Glimpse, Hernan Cattaneo, Brendan Moeller, Danny Tenaglia…

What is techno?
Za Dundova techno je muzika koja je pre svega pokret. To je plesna muzika, dovoljna jaka da nosi emociju, a dovoljno apstraktna da je postala večni templejt. I zaista, posedujući ovakav karakter, njegova produkcija oduzima dah, ona je blago pulsirajuća, hipnotički progresivna. Svima koji i mogu pomisliti da techno moze biti dosadan, ili čak bez smisla, Dundov je kroz svoju produkciju u potpunosti dokazao suprotno.

 

Petar Dundov (CRO), Klub Energija

Petar Dundov (CRO), Klub Energija

 

 

 

LUCKY RECORDS U KLUBU “ENERGIJA”
PETAK, 15. APRIL 2011.

PETAR DUNDOV
Music Man, Tomorrow, Lucky / Zagreb, Croatia

Hristian Stojanowski
(Disturbulence, KillaCell, Lucky / Nis)

Speedy
(Funky Criminimalz, Lucky)

Goran Isić

(Funky Criminimalz, Lucky)

Phill Dirty & Predrag Janus aka Alf
(Funky Criminimalz, Lucky)