Home

VESTI

Odličan uspeh prvog izdanja Sonus festivala

No Comments Izveštaji

Odličan uspeh prvog izdanja Sonus festivalaViše nego uspešno završilo je prvo izdanje Sonus festivala na ostrvu Pagu . Iako van sezone , u kasnom avgustu , plaža Zrće , klubovi Papaia i Kalipso te boat partiji bili su puni . Više od 5.000 posetilaca iz čak 36 zemalja sveta te veliki broj lokalnih posetilaca uživali su u najkvalitetnijoj underground elektronskoj muzici punih 5 dana i 4 noći.
  
Usprkos olujnom nevremenu koje je zahvatilo Pag u subotu uveče , te zdravstvenim problemima zbog kojih je Luciano morao otkazati nekoliko nastupa na Ibici i dolazak na festival , atmosfera je bila prema rečima posetilaca – " nezaboravna! ".
   

Uz nastup više od 40 DJa , teško je izdvojiti ko je priredio najbolju zabavu . Main stage smešten u Papaii ugostio je velikane Ricardo Villalobos , Loco Dice – a , Chris Liebinga , Seth Trokler , Nick Curlija , DJ Sneak i druge . Manji stage u Papaii bio je mesto odvijanja dnevnih partija gde su uz bazen i lepo vreme gomilu rasplesali Pan – Pot , Cassi i Davide Skuillace . U klubu Kalipso bio je manji , intimniji stage gde su svirali Matthias Tanzmann , Petar Dundov , Valentino Kanziani , Mathias Kaden i mnogi drugi , te tini koja je oduševila publiku na afterpartiju . Tokom festivala bilo je čak 6 boatpartija sa različitim izvođačima gde su posetioci mogli da uživaju u kombinaciji prelijepog mora , zalaska sunca i odlične muzike .

 

 

 Odličan uspeh prvog izdanja Sonus festivala

Odličan uspeh prvog izdanja Sonus festivala

 

 

Festival je završio afterpartiju u kalipso koji je uprkos teškoj kiši koja je to jutro padala i naterala organizatore da drže kišobrane iznad DJa , nije zaustavilo Sonju Moonear , Zip – a i Bin – a da prema rečima posetilaca : " .. odsviraju možda najbolji set ikad " .