Home

VESTI

Niko Schwind, Mamolo, izveštaj

No Comments Izveštaji

Niko Schwind @ MamoloU petak, 02. Oktobra 2009 u klubu Mamolo, domaćoj publici prvi put se predstavio berlinski DJ i producent Niko Schwind, uz podršku predstavnika beogradske minimal scene Vladimira Erdbera i Alex Monster.

Alex Monster je odradila fantastičan uvod, i prepustila dj pult gostu iz Nemačke oko 2h, kada se klub već uveliko napunio. Muzika se kretala u okviru nekog minimal house sa primesama techno-a, dok je Vladimir Erdber krenuo da mixa oko pola 5h.

 

Publika je skoro celo veče bila extremno raspoložena i uživala uz odličnu muziku koju su joj DJ-evi priredili. U svakom slučaju jos jedno odlično klupsko veče u klubu Mamolo.

 

Naš kolega Aleksanda Dejanović se potrudio dočarati ovo gore opisano i pomoću fotografije, tako da svi sada možete se na tren bar prebaciti u Mamolo. Fotke su postavljene i uživajte!

 

 

Niko Schwind @ Mamolo

 

Vladimir Erdber aktivan je kao DJ već deset godina, a njegov zvuk se može opisati kao spoj najsofisticiranijeg minimala sa jako izraženom bass linijom i euforičnim ritam sekcijama! Trenutno je okupiran produkcijom i saradnjom sa nekoliko nemačkih techno labelova za koje sprema izdanja.
Alex Monster pronašla se u underground minimalu, a za sebe tvrdi da želi da ostane underground artist!