Home

VESTI

Najbolji domaći rokenrol odjeknuo timočkim krajem

No Comments Izveštaji

Najbolji domaći rokenrol odjeknuo timočkim krajemDa se rokenrol i te kako sluša na krajnjem istoku Srbije, pokazalo je 2.000 posetilaca na besplatnom koncertu održanom u okviru Jelen top 10 turneje na Malom stadionu u Boru u petak 1. juna.
 

Jedini JT 10 koncertu u timočkom kraju, pored Borana, okupio je i veliki broj ljubitelja domaćeg rokenrol zvuka iz okolnih krajeva. Brojni su bili i Zaječarci koji su organizovano doputovali u Bor i strpljivo čekali da se otvore vrata Malog stadiona od ranih popodnevnih časova.

 

Savršenstvo zvuka koje grupa Block Out postiže na scenama širom zemlje i specifična atmosfera koju stvaraju svojim melodijama, bili su dovoljan razlog da upravo ovaj beogradski bend otvori koncert u gradu u kojem nije nastupao punih 15 godina. Bjesovi su nastavili da održavaju sjajno raspoloženje energične borske publike prezentujući najveće hitove iz svog bogatog opusa, a zatim je usledio spektakl!

 

Kralj rokenrola, Milić Vukašinović, iznenađenje večeri, razdrmao je publiku na stadionu, izazvao potpuni trans i digao na noge sve prisutne! I oni koji su do tada mirno cupkali, borili su se za svoje mesto ili na tribinama ili u prvim redovima, ne bi li izbliza videli jedinstvenu pojavu zvanu Milić Vukašinović i Vatreni poljubac! Podstaknuti do sada neviđenim spektaklom čiji su ponosni deo, momci iz grupe Hypnotized su izveli svoj polučasovni set, možda i najbolji i najenergičniji od svih dosadašnjih nastupa u okviru JT 10 turneje!

 

 

 Najbolji domaći rokenrol odjeknuo timočkim krajem

Elektricni orgazaam

 

 
Koncert u Boru završen je nastupom grupa Električni orgazam i Darkwood Dub, nakon čega je veliki broj fanova, opremljen pločama i diskovima svojih omiljenih muzičara strpljivo čekao da dobije autogram i da se upozna sa zvezdama JT 10 turneje.

 

Prijateljsku atmosferu koju stvara tim koji realizuje JT 10 turneju doživeće i Obrenovački rokeri na besplatnom koncertu sledećeg petka, 8. juna, na platou kod Hotela ,,Obrenovac“ gde će nastupiti Block Out, Kanda Kodža i Nebojša, Darkwood Dub, Električni orgazam i lokalna podrška, grupa Bukowski. 

 

 

 Najbolji domaći rokenrol odjeknuo timočkim krajem

Darkwood Dub

 

 

Tačne informacije o terminima predstojećih koncerata, mestima, izvođačima Jelen top 10 turneje, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: www.jelentop10.com i www.facebook.com/jelentop10