Home

VESTI

“Junior series 2” oduševio prepun KC Grad

No Comments Izveštaji

Junior series Vol. 2 oduševio prepun KC GradDruga po redu žurka, iz serijala "Junior series" je oduševila prepun KC Grad. Odlični DJevi, prelepo vreme, nova bašta i pozitivna atmosfera u Savalami, uticali su da event prođe besprekorno. Nastupili su: Vid Marjanović & Simon Roge (Hoqs Pocus), Glasskeeperz (Pedja & Marko) i dr.ADJI & Randy Mihailović.

 

Muzički magazin Clubbing.rs, uz podršku najveće muzičke akademije na svetu Red Bull Music Academy i Kulturnog centra "Grad" nastavlja "Junior series" serijal žurki.

 

Svaka žurka će nastojati da prati jedan muzički pravac, da predstavi nekoliko muzičkih talenata, ali i obezbedi vrhunske domaće i strane DJ zvezde koji će na sebi svojstven način pokazati mladim ljudima svoje umeće.

 

Ovo su eventi koje nikako ne smete propustiti, a svaki od njih će biti vrhunski audio/vizuelni doživljaj sa fenomenalnim DJevima, koji prate aktuelne muzičke trendove.

 

U nadi da ćemo Vas ponovo obradovati sa novim eventom, pozivamo Vas da uživate u fotografijama koleginice Marine Bugarčić.

 

 

Razglednica "Junior series" by Marina Bugarčić
Razglednica "Junior series Vol.2" by Marina Bugarčić

 

 
VIBE YOURSELF: Junior series Vol.2
31. maj 2012. godin, 23h
Kulturni centar "GRAD"
 
LINE UP:
 
Vid Marjanović i Simon Roge
www.soundcloud.com/vid-marjanovic
Pedja & Marko Glasskeeperz  
www.soundcloud.com/glasskeeperz
 
 

{xtypo_rounded1}Fotografije sa drugog po redu "Junior series" eventa Vas čekaju u Galeriji slika. Uživajte u fotografijama koleginice Marine Bugarčić.

Hvala svima na podršci. rESpECt!{/xtypo_rounded1}

 

Redakcija muzičkog magazina Clubbing.rs (www.clubbing.rs ), više od 4 godine nastoji da promocijom mladih DJeva otkrije nove zvezde.

I ovom prilikom pozivamo sve DJeve da se prijave i pošalju nam svoj profil, a više od 100 muzičara je to već učinilo.

U želji da pomogne razvoj mladih DJeva iz Srbije, najveća muzička akademija na svetu Red Bull Music Academy podržala je serijal žurki "VIBE YOURSELF: Junior series". Svi mladi DJevi, producenti i muzičari mogu aplicirati za odlazak na Red Bullovu akademiju putem sajta www.redbullmusicacademy.com. Ove godine akademija će se održati u Njujorku.

Očekujemo Vas!

 

 

Vibe yourself: Junior series Vol.2 design by Lab604

Vibe yourself: Junior series Vol.2 design by Lab604

 

Više informacija na:
[email protected]
www.clubbing.rs