Home

VESTI

James Zabiela oduševio!

No Comments Izveštaji

James Zabiela, Funk D Void & Audiojack / Genex Impuls Hall

Sinoć je svim klaberima bio priređen pravi spektakl u Genex Impuls Hall-u. James Zabiela, Funk D Void & Audiojack su se pojavili pred Beogradskom publikom, a ispunjena Genex Impuls Hala je nagovestila vrhunski party.

 

Clubbing.rs muzički magazin, u saradnji sa organizatorom, Vas je vodilo na ovaj nezaboravni event. Kolege su bile i odlično se provele. Neizostavne fotografije Vas čekaju u Galeriji slika , a video klipovi u Video sekciji .

 

Sa znanjem kako dobar track traba da zvuči – kako da treba zamotati i uvrnuti James Zabiela je mnogosnažan. Uznosilac različitih zvukova, uz pomoć dva Pioneer CDJ-1000s, zatim Pioneer EFX-1000, Korg Kossilator, MIDI kontroler i laptop, njegove ruke i uši ne propuštaju ni jedan dobar sekund za mix.

 

Zabielini zahtevi za takvim muzičkim alatkama gde god da pušta muziku samo su još podsetnik da je on jedan od malobrojnih DJ-eva koji guraju muziku korak napred i u 2009.

 

Njegov stil je trippy, bleepy i deeply, pa čak i groovy. Oh, i čuvajte se sexy bas linija, prljavih zvukova, koji su postali sinonim za Jamesa Zabielu. Skrečevi, lupovi i filtrirani akordi, sve je to deo Zabielinog DJ seta.

 

 

 James Zabiela, Funk D Void & Audiojack / Genex Impuls Hall

 

 

 

 

 

 

 

Clubbing.rs