Home

VESTI

Izveštaj: Super Series #2, Namaste

No Comments Izveštaji

Izveštaj: Super Series #2, Namaste

Pozdrav iz Namastea!!!
 
Hladno vreme i nešto snega na trotoarima grada nisu zaustavili ljubitelje dobrog provoda.
 
U Budimskoj ulici svi tragovi vodili su ka broju 16 tj. beogradskom klubu Namaste gde smo imali priliku da prisustvujemo Super Series #2, serijalu koji obećava i da čujemo neke od domaćih DJ-eva.
 

Sve je počelo sa Nikolom Vujačićem(SubCult) našim gostom iz Smedereva.

 
Sa osmehom smo se spustili niz stepenice kluba, privučeni dobrom muzikom, baš u trenutku kada je Vujačić završavao svoj set i spremao se da ustupi mesto Predragu Janusu, poznatijem kao Alf (Funky Criminimalz) kojeg smo imali smo priliku da čujemo u SKC-u, zajedno sa jednim od najboljih dj-eva današnjice Cristian Varel-om.. i kao i tada on je ispunio sva očekivanja i neke od naših omiljenih stvari izvrteo u svom jedinstvenom stilu.
 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs Vam je pripremio fotografije sa ovog eventa. Uživajte okoliko koliko je i njihov kreator, koelga Svetislav Đorđević a.k.a. Swex uživao praveći ih. Fotografije Vaš čekaju u Galeriji slika! {/xtypo_rounded1} 
 
Temperatura u Namasteu je rasla… tako da se posle problema sa kolima i onom starom "Ajde poguraj malo", veče stvarno isplatilo. Bravo Alfe!!I
 
Za kraj se pobrinuo Nikola Vemić (Legura) koji nam dolazi iz Kraljeva i ako on ne dodje opet, sigurni smo da će ekipa u potrazi za dobrom muzikom i provodom otići i u Kraljevo ne bi li čula ovog sjajnog momka.
 
Iako jedan od manjih klubova Namaste je pokazao svoj kvalitet i nadamo se da će uprava kluba prirediti još ovakvih zanimljivih party-ja u budućnosti.
 
 

 Super Series #2

Super Series #2