Home

VESTI

Izveštaj: Silicone Soul, KPGT

No Comments Izveštaji

Izveštaj: Silicone Soul, KPGT

Ovo je četvrta ovogodišnja žurka iz serijala Red Bull Music Academy radio night, u okviru koje su nastupili dva beskrajno simpatična momka iz Škotske – Craig Morrison i Graeme Reedie, odnosno Silicone Soul.

Svojim dosadasnjim nastupima u Beogradu, Silicone Soul stekli su ogromnu armiju obožavalaca što i ova žurka potvrdila. Naime ove noći su svi imali vrhunski nastup.

 

Kada smo došli vrteo je Fakir, koji je napravio odličan uvod "silikoncima", koji ruku na srce nisu znali da se odvoje od mikseta. Nastupali su do 5am, kada je nastupio DJ Alexandar i priredio pravi "after party"!

 

Silicone Soul su poseban fenomen na svetskoj muzičkoj sceni, pre svega zbog svoje velike predanosti poslu disk džokeja, euforičnim zabavama koje kreiraju, ali i zbog muzičke orginalnosti koja ih čuva od zapadanja u klišee.

{xtypo_rounded1}Clubbing.rs ekipa je ekipno prisustvala eventu i vrhunski se provela. Kolega Svex nas je ponovo iznenadio svojim vrhunskim provlačenjima kroz publiku, što zaista nije lako! Fotografije koje smo vam pripremili vas očekuju u Galeriji slika .{/xtypo_rounded1} 

Njihov muzički set se zasniva na tvrđem house – techno mixu, uz izlete u deep, emotivne i psihodelične sfere. Uvek su spremni da iznenade i sebe i publiku – jednom nogom u undergroundu, odakle dolazi najuzbudljivija muzika, drugom nogom u sferi svojih hitova, koje često remiksuju.

 

 
Silicone Soul u KPGT-u!
Silicone Soul u KPGT-u!
 

SILICONE SOUL

04.12.2011. KPGT, Beograd

 

Podrška:

DJ Alexandar,

DJ Fakir