Home

VESTI

Izveštaj: Rambo Amadeus, Dom Sindikata

No Comments Izveštaji

Izveštaj: Rambo Amadeus, Dom Sindikata17-og decembra  u prepunoj dvorani Doma Sindikata, Rambo je pokazao da je on jedan od onih muzičara čije vreme ne prolazi. Fuzija različitih muzičkih stilova plus zdrav smisao za humor, nikada ne ostavljaju publiku ravnodušnom.

 

Rambo je izašao na binu nakon pola sata kašnjenja uz reči: “Dobro veče, Beograde, za sve one koji nisu sigurni ja sam Rambo Amadeus”. 

 

Već nakon prvih taktova osetio se taj pozitivni vajb u dvorani. Publika je ispratila svaku pesmu od reči do reči. “Hipišizik Metafizik”, “Holesterol”, “Biologija Neurofiziologija”, “Demode”, moja omiljena – “FAP Mašina”, “Inspektor Nagib” uz asistenciju dve simpatične devojke koje su pevale bek vokale i Sergeja Trifunovića, koji je glumio dotičnog inspektora, naterale su deo publike koji je sedeo da ustane iz svojih mesta i zaigra. Zatim je Sergej otpevao: “Ptico što ljubiš zvijezde”, na šta se Rambo našalio: “Napokon je i Sergej dobio svojih pet minuta slave”.  

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs vam predstavlja fotografije sa koncerta, a slike su našeg kolege Baneta Donesha  ruku delo! Uživajte!

Fotografije vas čekaju u Galeriji slika! {/xtypo_rounded1} 

 

Savršena svirka, prepuna improvizacija, završila se, uz skandiranje publike, nakon dva sata. Teško je bilo izaći i iz tople, prijateljske atmosfere u zimsku noć. Dokaz da sve što je dobro kratko traje…

 

Ovaj koncert Ramba Amadeusa, koji je inače bio humanitarnog karaktera, dokazao je kako neko može da traje preko dvadeset godina, da uvek bude različit i inovativan, a da ostane potpuno prepoznatljiv.

 

Rambo je brend sam po sebi. 

 

 

Rambov koncert u Domu sindikata

Rambov koncert u Domu sindikata