Home

VESTI

Izveštaj: Pendulum & MC Verse

No Comments Izveštaji

Izveštaj: Pendulum & MC VersePendulum je australijski drum and bass/electronic rock sastav koji su od 2002. godine, od kada postoje, izdali dva studijska, jedan live album, DVD sa živim nastupom, kompilaciju, 14 singlova i šest video spotova.

Osnivači su Rob Swire, Gareth McGrillen i Paul "El Hornet" Harding, a pridruženi članovi su britanci gitarista Peredur ap Gwynedd, bubnjar Paul Kodish i MC Ben "the Verse" Mount.

Sa prvog albuma hold Your Color izdvojeno je čak pet singlova, a Slam/Out Here se našao i na britanskim top fourty listama.

 

Zadovoljstvo nam je bilo prisustvovati ovakom partiju. Utisci su savršeni. Izvinjenje zbog kašnjenja fotografija, ali nadam se da ćete biti zadovoljni. Uživajte i pronađite se na fotkama.

 

Među brojnim remixima koje su uradili, posebno se izdvaja Voodoo People sastava The Prodigy.

Freestylers su ih pozvali na saradnju, pa je tako nastao Painkiller. Remixovali su i Metalicu, a koliko umeju da se šetaju između undergrounda i mainstreama govori činjenica da su uradili remix za aktuelni hit Calvina Harrisa – I’m Not Alone.

 

 Pendulum [dj set] & MC Verse

Drugi studijski album In Silico, izdat u maju 2008. godine bio je drugi na listi albuma u Britaniji i dobio je zlatni tiraž. Najuspešniji singl sa ovog albuma je Propane Nightmares.

Njihov uspeh multiliciran je nakon brojnih turneja, solo koncerata, festival i nastupa po klubovima.

Pendulum DJ set moći  će da vidi beogradska publika, a nekoliko dana nakon toga i londonska, u jednom od najboljih klubova na svetu – Fabric.