Home

VESTI

Izveštaj: “Minus event, SKC, BG”

No Comments Izveštaji

Izveštaj: "Minus event, SKC, BG"Protekli vikend je bio buran za ljubitelje minimala. 14. Maja u SKC-u  su nastupili Barem, Fabrizio Maurizi & Luca Morini i to na "Minus eventu".

 

MINUS je izdavačka kuća iz Berlina, koju je 1998. godine osnovao Richie Hawtin.

 

Nakon 12 godina postojanja, M_NUS je sa preko 1600 izdanja i velikim brojem različitih projekata najuticajniji kolektiv u elektronskoj muzici.

 

Ekipa muzičkog magazina Clubbing.rs je prisustvovala eventu, a koleginica Marina Bugarčić nam je omogućla uvid u atmosferu 🙂 Fotografije vas čekaju u Galeriji slika.

 

Jedinstveni muzički izrazi umetnika koji stoje iza ove izdavačke kuće (Richie Hawtin, Magda, Heartthrob, Barem, Gaiser, Troy Pierce, Fabrizio Maurizi, JPLS, Ambivalent..) zajedno čine prepoznatljiv M_NUS zvuk, zbog čega se i nazivaju M_INUS familija.

 

 

 Barem je postao hit poslednjih godina

Barem je postao hit poslednjih godina

 

 

Stalnim eksperimentisanjem i istraživanjem u oblasti novih tehnologija i zvuka, M_INUS umetnici neprestano pomeraju granice, zbog čega i danas simbolizuju artističku avangardu i budućnost kreativnosti u savremenoj elektronskoj muzici. 

 

Nastupila su tri strana izvođača BAREM (MINUS Argentina), FABRIZIO MAURIZI (MINUS Italy) i specijalni gost Luca Morini (MANOCALDA REC Italy).