Home

VESTI

Izveštaj: Lucky Records B-Day, Marco Bailey

No Comments Izveštaji

Izveštaj: Lucky Records B-Day, Marco Bailey

DJ organizacija Funky Criminimalz je u petak, 01. 07. 2011. proslavila svoj četvrti rođendan i pružila odličnu zabavu svim svojim prijateljima i fanovima.

Njeni članovi, Speedy, Goran Isić i Predrag Janus, uz ljubav prema svojoj profesiji, već niz godina rade na promovisanju i popularizaciji underground elektronske plesne muzike na našim prostorima.

Koncept koga se drže je ostvarenje stalnog pomeranje granica klabinga na sveobuhvatan i inovativan način.

Kao i u okviru do sada održanih "Lucky records showcase" dešavanja, tokom special izdanja, pružili su vrhunsku, kvalitetnu zabavu za pamćenje!

{xtypo_rounded1}Ekipa muzičkog internet magazina Clubbing.rs je prisustvovala eventu i odlično se provela!

Pogledajte fotografije u Galeriji slika i podsetite se na ovu odličnu žurku.{/xtypo_rounded1}

Preko dve decenije Marko Bailey važi za najboljeg belgijskog ambasadora elektronske muzike. Ušao je u Ligu najkvalitetnijih imena na svetskoj sceni, čija izdanja redovno dospevaju na liste onih najvećih, poput Carl Coxa, Laurent Garniera ili Sven Vatha, čime dodatno potvrđuje svoj neosporni talenat.

 

 

 Marco Bailey, bašta Sava Centra 01.07.2011.

Marco Bailey, bašta Sava Centra 01.07.2011.

 

Svoj poslednji album, Dragon Man, objavio je u februaru ove godine za Bedrock Records, izdavačku kuću John Digweeda, a trenutno se nalazi na svetskoj turneji u okviru koje ga promovise i tokom koje će posetiti, između ostalih gradova i srpsku prestonicu.

"Marco je jedan od onih retkih ljudi čiji zvuk prelazi okvire žanrovske muzike. On obuhvata i spaja techno, house i sve između ova dva pravca. Ja sam iskoristio priliku da izdam Marcov album na Bedrocku, jer sam želeo da svetu predstavim, ne samo ekskluzivne klupske numere, nego i njegovu jedinstvenu eksperimentalnu muziku, koja će, siguran sam, pronaći put do srca veoma brojne publike." John Digweed

 

 

 Speedy, bašta Sava Centra 01.07.2011.

Speedy, bašta Sava Centra 01.07.2011.