Home

VESTI

Izveštaj: “Krome Angels”, Beograd

No Comments Izveštaji

Izveštaj: "Krome Angels", BeogradFuzija performing art-a i kapuere, propraćena autentičnim performansom najeminentniji producenti elektronske muzike, Krome Angels.

 

Sastav Krome Angels je nastupio sinoć, 27.03.2010. pred prepunim brodom Kolos. Pored vrhunske muzike, performera by Alternacija i Capoera likova, atmosfera je bila zaista na vrhunskom novou.

 

Muzički magazin Clubbing.rs se potrudio da Vam prikaže atmosferu sa sinoćnjeg eventa, pa možda možete da se pronađete na fotografijama 🙂 Uživajte i prisetite se još jedne u nizu vrhunskih partija!

 

Projekat "Behind The Mask" je inicijativa izdavačke kuće Ultra Groove Records, koji se poslednje dve godine realizovao u prostorima Studentskog Kulturnog Centra i broda KOLOS.

 

"Krome Angels", Beograd

 "Krome Angels", Beograd

 

 

Ova manifestacija prikazuje i podržava kreativne i inovativne tendencije u oblasti umetničke produkcije, audio i video dizajna, kao i novi vid interakcije sa publikom kroz umetnost.

 

Tri godine nakon njegovog pokretanja, projekat "Behind The Mask" je učvrstio svoje mesto među godišnjim gradskim manifestacijama i uspeo je za sebe da veže određenu publiku, koja je otvorena, spremna za inovacije koju pruža ovakav događaj.

 

 

"Krome Angels", Beograd

 "Krome Angels", Beograd

 

 

Zahvaljujući manifestaciji ovog tipa, Beogradskoj publici biće predstavljeni najeminentniji producenti elektronske muzike, koji izvode autentičan performans, mistično krijući svoj identitet pod maskama. Novi vid zabave, na kojoj publika ima šansu da izrazi sopstvenu kreativnost, stvarajući na taj način jedan moderan, karnevalski ambijent.

 

 

 

"Krome Angels", Beograd

 "Krome Angels", Beograd