Home

VESTI

Izveštaj: KillaKela/261109/Plastic

No Comments Izveštaji

Izveštaj: KillaKela/261109/PlasticRodio se kao Lee Potter, a sebi je odabrao ime Killa Kela. Toliko je dobar u beatboxingu da je njegov stil dobio sopstveno ime – multivocalism.

Malo ko može da poveruje da sve te zvuke sam proizvodi. On i Kenny Muhammadand Rahzel zvanično su najbolji beatboxeri na svetu.

DJ Vadim je među prvima čuo njegov demo i uložio svoj ugled u njegovu promociju. Nije pogresio u proceni, a saradnju su nastavili i kada je Killa Kela bilo ime koje ima možda i veću težinu od samog DJa Vadima.

 

Clubbing.rs je 26. novembra prisustvovala eventu i zabeležila atmosferu, a ukoliko ste se i Vi našli tamo, možda smo zabeležili i vas 😉 Pogledajte i uverite se .

 

 

KillaKela/261109/Plastic

 

Sada je stalni član sastava Isolationists, Rock Steady Crew i The Scratch Perverts, ali je najpoznatiji zbog solo albuma Elocution.
Saradjivao je sa Vadimom, ali delio scenu i sa Pharrellom, Justinom Timberlakom, Super Furry Animals, Prince-om, De La Soul…

 
Tabloidima je bio veoma interesantan zbog veze sa glumicom Patsy Kensit.

U sklopu promocije albuma Built Like An Amplifier na kojem se nalazi hit singl Everyday (koji je producirao Alan Braxe), na turneji je sa mladim producentom Starsmithom i electropop zvezdom u usponu Frankmusikom.

Gde god da nastupa u svetu, veče pretvara u Spit Kingdom, a spaja drum&bass, electro i hip-hop…

U Beogradu ga publika toliko voli da je pre tri godine klub bio pun iako je nastup održan radnog dana.