Home

VESTI

Izveštaj: Jazzanova Live u BelExpo centru

No Comments Izveštaji

Edmundo Carneiro Live, BelExpo centar / Photo by Clubbing.rs Po prvi put u Beogradu je nastupio legendarni berlinski sastav Jazzanova sa Polom Randolfom. Kao što smo i najavili, Belexpocentar je te večeri bio mesto okupljanja pravih ljubitelja zvuka ovih muzičkih inovatora.

   

Beogradska publika imala priliku da uživa u neverovatnoj energiji koji ovaj sastav unosi u svoje nastupe uživo, nakon što je u tome uživala publika u Londonu, Istambulu, Luksemburgu, Varšavi, Frankfurtu, Portu i drugim svetskim gradovima, u okviru promotivne turneje poslednjeg studijskog albuma Funkhaus studio sessions.

 

Pored Jazzanove publiku su zagrejavali ritmovi perkusija iz zemlje sambe Edmunda Karneira, pionira u pogledu uvođenja perkusija u elektronsku muziku, najpoznatijeg po saradnji sa St. Germainom, osnivačem frenchtouch-a. Edmundo je sa prijateljima publici predstavio svoj novi projekat The Hands, za koji kažu da je esencija Brazila.

 

 

 Jazzanova Live, BelExpo centar / Photo by Clubbing.rs

Jazzanova Live, BelExpo centar / Photo by Clubbing.rs

 

 

Za DJ podršku su bili biće zaduženi Loud Minority Belgrade, a za mix pultom poznati muzički edukatori DJ Chile i DJ Funky Junkie.

Saradnja sa Polom Rendolfom, pevačem i basistom iz Detroita, započeta je pre nekoliko godina na albumu Of all the things, i još uvek jako uspešno traje s obzirom da je Pol vodeći vokal na poslednjem albumu iz 2012, Funkhaus Studio Sessions. Zajednički nastupi širom sveta ostavili su publiku bez daha i "zapalili" plesne podijume.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin je sa svojom ekipom prisustvovao koncertu.

Mi smo još uvek pod fenomenalnim utiskom, a nadamo se da ćemo kroz fotografije uspeti da Vam prenesemo bar delić atmosfere. Fotografije sa koncerta Vas očekuju u Galeriji slika .{/xtypo_rounded1}