Home

VESTI

Izveštaj: Guano Apes, Beogradska arena

No Comments Izveštaji

Guano Apes

Nemački bend nastupio je pred par hiljada najvernijih fanova iz Srbije i regiona. Energična pevačica Sandra Nasić, čiji su roditelji poreklom iz Hrvatske, oduševila je publiku rečima zahvalnosti na srpskom.

Evropski odgovor na No Doubt i slične bendove i dalje je žestok kao i sredinom devedesetih. Koncert je otvorio domaći bend Rare.

 

Arena smanjenog kapaciteta ovog puta se pokazala kao dobar izbor za grupu koja može da skupi samo nekoliko hiljada ljudi, jer su svi koji su želeli da se bace u šutku mogli mirne duše da se sabiju ispred bine, dok su oni koji su hteli da Sandru i ekipu posmatraju sa solidne razdaljine mogli da se opuste na tribinama.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs je prisustvovao eventu, a Guano Apes nas je vratio u blisku prošlost kada su puni energije palili i žarili po koncertima/festivalima širom sveta. Sada su se vratili i to u velikom stilu.

Pogledajte fotografije koje nam je ustupio Nemanja Maraš i naravno, uživajte!

Veliki respect za Sandru, ali i publiku koja ih je pratila non-stop tokom koncerta!{/xtypo_rounded1}

Guano Apes počastili su publiku svojim hitovima "Open your eyes", "Big in Japan", "Pretty in scarlet", "You can't stop me" i drugim, kao i stvarima sa povratničkog albuma "Bel air", objavljenog ove godine.

 

 

 Guano  Apes u Beogradskoj areni - Photo by Nemanja Maraš

Guano Apes u Beogradskoj areni – Photo by Nemanja Maraš

 

Jedan od najvernijih obožavatelja Sandrinog "lika i dela" čak je poneo prsten, i uspeo da joj ga uruči iz prvih redova. Za uzvrat je morao da skine majicu, jer je pevačica kroz smeh rekla da želi da ga vidi bez odeće pre nego što se uda.

 

 

 

 Predgrupa Rare u Beogradskoj areni - Photo by Nemanja Maraš

Predgrupa Rare u Beogradskoj areni – Photo by Nemanja Maraš

 

Vrhunac koncerta bio je bis uz megahit "Lords of the boards", nakon sat "i kusur" svirke. Ludačka energija benda tek je tada došla do potpunog izražaja, a publika je skakala u delirijumu.