Home

VESTI

Izveštaj: Freemasons

No Comments Izveštaji

Izveštaj: Freemasons

Britanska house atrakcija Freemasons su sinoć gostovali u Domu Omladine Beograd.

Ispred Freemasons-a nastupio je poznati beogradski DJ Pookie.

Era Freemasons delovanja počela je saradnjom sa vokalom Bailey Tzuke u temi „Uninvited“ koja je originalu pesma Alanis Morrisette, glavna tema filma City of Angels (Meg Ryan/Nicholas Cage).

 

Clubbing.rs ekipa je prisustvovala eventu i zabeležila vam odlične trenutke. Fotografije Vas očeku u FOTO , a klipovi uskoro u VIDEO galeriji. Hladan Nes, IceTea and Enjoy 🙂

 

Izveštaj: Freemasons

 

Od kada je na Miami Winter Music Festival-u, glasanjem Radio1, The Box i MTV-a “Love On My Mind” by Freemasons feat. Amanda Wilson proglašen za globalni plesni hit leta 2005. oni haraju svetskim i domaćim top listama!

 

Najuspešniji singlovi su nastajali su kada su mnogi izvođači poželeli da i njihove hitove remixuju FREEMASONS, pa je to rezultiralo remixima za:

Jamiroquai − (Don't) Give Hate a Chance,
Faith Evans − Mesmerized (Grammy)
Beyonce – Deja Vu (nominacija za Grammy)
Beyonce feat. Shakira – Beautiful liar
Kelly Rowland – Work
Kylie Minogue – The One…

2009. godine izdali su i dvostruki CD “Shakedown 2“ koji uveliko nadmašuje prethodno izdanje sa remixima Eurythimcsa, Beyonce, New Ordera, te velikim ovogodisnjim letnjim hitom „Heartbreak“ ft. Sophie Ellis-Bextor, koji je doslovno poharao sve svetske top liste!

FREEMASONS su gostovali i na Exit-u i digli publiku do ekstaze sa svojim “Feel Good” decks & effects show, a sinoć 30.01. 2010 . u Domu Omladine Beograd bili su ponovo, James Wiltshire i Russell Small – FREEMASONS!!!

 

 

Video spotove i većinu pesama možete i preslušati na njihovoj službenoj myspace stranici
www.myspace.com/freemasons