Home

VESTI

Izveštaj: “EXSM:01 & Trance Night”, Niš

No Comments Izveštaji

EXSM:01, Niš

Poštovani prijatelji i kolege, nadam se da ne zamerate na kašnjenju… upravo vam pišemo dva zakasnela izveštaja iz Niša. Hvala na razumevanju!

 

U niškom klubu Base su se desile 2 žurke. Na prvoj žurci, u petak 26.03.2010. (EXSM:01) radili su DeeZeeJay (SyStem eRRoR) i Ivan Pavlović (HappyLepsia).

 

Ovo veče je proteklo u techno fazonu, DeeZeeJay nas je provozao kroz hard groove minimal, radeći konstantno na 3 deka, a povremeno i na četiri. Fotografije su tu naravno zahvaljujući našem kolegi Aleksandru a.k.a. Addi koji i dalje nastavlja da nas oduševljava! Uživajte!

 

Dok je nakon njega nastupio Ivan Pavlović, koji nas je malo vratio u techno istoriju, vrteći sve same ikone techno muzike sve od 90-ih pa do danas.

 
 
’Trance night’, Niš
 ’Trance night’, Niš
 
 
Na drugoj žurci (Trance Night Pt. 3), i to u subotu 27-03-10 muziku je vrteo DJ Infected, i odradio sjajnu trance vožnju, vrteći odličan progressive psy trance tokom cele večeri.

Atmosfera na obe žurke je bila zaista fantastična, klub je bio veoma dobro ispunjen, a DJ evi su se potrduli da se obe večeri djuska i skače do iznemoglosti 🙂