Home

VESTI

Izveštaj: ETNICA Live Set + Micky Noise

No Comments Izveštaji

Izveštaj: ETNICA Live Set + Micky Noise

Ultra Groove Records u 2010. godinu je ušao sa projektom Ibiza Connection – Masters Of Trance, čiji je cilj promocija modernog zvuka elektronske muzike i prenošenje pozitivne atmosfere sa egzotičnih destinacija gde zabava nikad ne prestaje.

 

Nastupili su Etnica – Maurizio Begotti Live set, Micky Noise & DJ Aki. Mauricio Begotti je dj – producent koji stoji iza dva legendarna projekta ETNICA i PLEIADIANS. Micky Noise – Svoj prvi live imao je 1994. godine, a tri godine kasnije izdao je svoj prvi album pod imenom Psycho Meditation. 1998. godine nastaje Wizzy Noise i postaje bitan deo svetske trance scene.

 

Clubbing.rs u ekipa je posetila event i zabeležila vrhunsku atmosferu, veoma raspoložene ljude i odličnu muziku. Fotografije su postavljene u Galeriji slika . Očekujemo komentare 🙂

 

ETNICA Live Set + Micky Noise @ SKC

 

Mauricio Begotti je dj – producent koji stoji iza dva legendarna projekta ETNICA i PLEIADIANS. Projekti koji su postavili standard zvuka koji se godinama pretapao u različite forme trans muzike, obeležen je kao jedan od najuspešnijih bendova ovog žanra koji je ikada postojao. Više od 10 godina na sceni koja podrazumeva savremenu elektronsku dens muziku, ETNICA svojim zvukom širi svoju autentičanu, elegantanu i snažnu harizmu. 

 

Legendarna izdanja kao što su Alien Protein, Astral Way, Trip Tonight, Vimana, Solaris, Eqator, Nitrox, History i mnogi drugi, stoje kao evidencija njihove transformacije koja dugi niz godina održava ovaj muzički fenomen. Ko je bio pre desetak godina na Maurijevom setu u Barutani, biće siguran gost i ovoga puta, a mlađim generacijama zadajemo Maurijev set kao obavezno gradivo. 
 
Micky Noise. Ime koje srpskoj publici nije potrebno posebno predstavljati. Godine 1993. sa pojavom talasa goa trance-a u Grčkoj, Micky je počeo da ispoljava svoju ljubav prema trance zvuku kreirajući prve numere i prezentujući ih u kratkim live nastupima na glavnim događajima u Atini. Svoj prvi live imao je 1994. godine, a tri godine kasnije izdao je svoj prvi album pod imenom Psycho Meditation. 1998. godine nastaje Wizzy Noise i postaje bitan deo svetske trance scene.

 

Nastupali su u skoro svim delovima sveta na svim festivalima i u svim poznatim klubovima. Wizzy Noise je svakim svojim albumom donosio svež i jedinstven zvuk. Početkom 2009. godine, Micky osniva solo projekat “Micky Noise”, kao logičan nastavak Wizzy Noise priče, a album se očekuje početkom 2010. godine. Ono što možete očekivati od Micky-a jsu hitovi poput remixa O Fortune, Trip Tonite i ostalih numera koje su obeležile poslednju deceniju!!! 

ULTRAGROOVE EVENTS PREDSTAVLJA:
SUBOTA, 30. JANUAR 2010.
STUDENTSKI KULTURNI CENTAR

IBIZA CONNECTION! 

ETNICA – MAURIZIO BEGOTTI LIVE SET! 
etnicanet//ibiza 
 
MICKY NOISE DJ SET 

harmonia records//greece 
 
AKI DJ SET 
intellect//species//ultra groove rec