Home

VESTI

Izveštaj: “Dubfire (Deep Dish)”, BelExpo

No Comments Izveštaji

Izveštaj: "Dubfire (Deep Dish)", BelExpoSinoć je u BelExpo centru održan Tuborg event, na kome je nastupio Ali Shirazinia poznatiji kao DUBFIRE, inače polovina je proslavljenog DJ/Producentskog dvojca Deep Dish. Domaću podršku su činili Aćim i DeeFace.

 

Prema utisku stečenom na partiju, izrazima lica posetilaca, a svakako i jačinom njihovih glasova, nije teško doći do zaključka da je party ispunio očekivanja.

Ekipa Clubbing.rs muzičkog magazina je prisustvovala eventu i zabeležila, uhhh… sve 🙂 Jedan deo materijala je postavljen , a ostalo će stići tokom današnjeg dana/večeri.

 

Nakon pauziranja saradnje izmedju Sharama i njega, niko se nije nadao ovakvoj muzičkoj transformaciji. Za razliku od progresivnog zvuka koji su kao Deep Dish negovali i sa kojim je Sharam nastavio u svojoj solo karijeri Ali se okrenuo skroz na drugu stranu, ka tvrdjem, mračnijem, minimalnijem zvuku i postigao veliki uspeh.

 

Jedan je od retkih kome je poslo za rukom da se tako dobro probije kako na underground tako I na mainstream sceni, tome je doprineo globalni hit Roadkill koji je izašao za Universal Music.

 

Posle toga Ali niže sve same uspehe svojom fantastičnom produkcijom, potpisuje izdanja za Cocoon, Get physical, Minus, a 2007. godine osniva svoj label Science + Technology Digital Audio (SCI+TEC).

 

Slede novi uspesi, izdanja Dios i Diablo postaju novi dance floor hitovi, a remix trake Grindhouse Radioslave-a ga diže u nebesa.

 

 

Izveštaj: "Dubfire (Deep Dish)", BelExpo

Izveštaj: "Dubfire (Deep Dish)", BelExpo

 

 

Oni koji su slušali Dubfire-a znaju kakav je njegov set, a oni koji nisu, mogu da očekuju stvarno nesto specijalno. Muzika koja ne može da dosadi, dj set bez spustanja, konstantnog pumpajućeg ritma koji vas tera da skačete dokle god imate snage.

 

Konačno posle dugo godina imali smo priliku da ga čujemo u Beogradu.