Home

VESTI

Izveštaj: Derrick May, The Tube

No Comments Izveštaji

Izveštaj: Derrick May, The Tube

Derrick May u noći pod nazivom High Tech Soul nastupio je u klubu Tubu i proslavio 25 godina detroit techna. Podrška su bili Boža Podunavac & Dušan Kacarević.

 

Detroitski DJ i producent koji je testirajući granice duha elektronske muzike promenio zauvek formu iste. Klasičan Derrick-ov zvuk karakteriše pametan balans između perkusija, teških i bučnih zvukova sa toplim notama, sve to dobijeno iz vremena provedenog u Čikagu.

 

May-ov lejbl Transmat je kuća njegovog najboljeg produkcijskog materijala od kojih su neke Nude Photo, Strings Of Life, Kaos, It Is What It Is…

 

Transmant je izdao mnoge vrhunske techno singlove kao što su Stacez Pullen – Silent Phrase, Juan Atkins – Model 500, Carl Craig – Psyche. Derrick ima bookinge širom sveta i jako visok položaj kako među publikom tako i među kolegama.

 

{xtypo_rounded1}Ekipa muzičkog magazina Clubbing.rs prisustvovala je ovom vrhunskom partiju. Fotografije Vas čekaju u Galeriji slika .

Uputstvo za konzumaciju fotografija: Uživanje, uživanje i samo uživanje. Bar u onoj meri koji smo mi uživalil dok smo ih pravili 🙂{/xtypo_rounded1} 

 

Veče pod nazivom High Tech Soul: Creation Of Techno Music je povodom dokumentarnog filma koji prati koncepciju tehno muzike. Ovaj film kopa duboko u korene tehna kao i u kulturu grada, odgovarajući na pitanja kako i zašto je ova muzika došla iz Detroita. U ovom filmu učestvuju Juan Atkins, Derrick Maz, Kevin Sanderson, Eddie Fowlkes, Richie Hawtin i još mnogi inovatori koji su nastavili da podižu muziku na sledeći nivo.

Long Live Detroit Techno! Real Deal Klaberi, dođite da proslavimo!
Ulaz 500 dinara na vratima kluba.

 

 

High Tech  Soul feat. Derrick May

High Tech Soul feat. Derrick May