Home

VESTI

Izveštaj: “Burn Studio, Cubo”, Niš

No Comments Izveštaji

Blue Moon Party-u Pt.3Proteklog vikenda je u Nišu bilo nekoliko zaista lepih gostovanja, a ekipa Clubbing.rs portala posetila je dva.

 

Prvi se desio u petak 19.03.2010. i to u klubu Base. Radi se o "Blue Moon Party-u Pt.3", na kome su nastupili gost iz Pančeva, DJ Mozza [Chaotic Beats], a lokalna podrška su mu bili rezidenti Misha i Dinke [Unnatural selection].

 

Blue Moon žurke su već prepoznatljive po svojim izuzetno energičnim progressive-psy-trance zvukom i naravno u trećem delu oduševili brojne posetioce i prepun klub.

Subota 20.03.2010. je definitivno bila rezervisana za Cubo club i žurku pod nazivom "Burn Studio presents: Burn DJ Team", na kojoj su nastupili već svima dobro poznati DJ Dejan Milicević i DJ Marko Milosavljević iz Beograda, a domaća podrska su im bili Zarez i Spirko iz Niša.

 

Zarez je otvorio ovo zaista može se slobodno reći specijalno veče, i lagano kroz svoj house-tech-house set napravio uvod za Marka Milosavljevića, koji je nastavio u takodje istom ritumu.

 
 
Klub  Cubo predstavlja Burn DJ Team
Klub Cubo predstavlja Burn DJ Team
 

 

Nakon njega DJ pult je preuzeo DJ Dejan Milicević. Napravio je odličnu atmosferu svojim veoma energičnim tech-house-techno setom i bukvalno "zapalio" klub. I na kraju posle Dejanovog nastupa, do kraja žurke nastavio je DJ Spirko, i priveo žurku kraju u već svom prepoznatljivom techno-house stilu.

 

Po rečima brojinh posetilaca ove žurke, možemo reći da je event bio odličan i da su se ljudi odlično zezali i provodili tokom cele noći. U sve ovo se možete uveriti ako posetite našu foto , odnosno video galeriju.

 

Nažalost, zbog tehničkih problema nismo bili u mogućnosti da pribeležimo materijale sa eventa u klubu Base i dočaramo vam kako je zaista bilo.