Home

VESTI

Intellect 12. rođendan – Izveštaj

No Comments Izveštaji

Intellect 12 anniversary partyIntellect DJ organizacija, kao deo naše klupske scene od momenta njenog nastanka, umnogome je zaslužna za njeno formiranje, razvoj i kontinuirano postavljanje novih standarda.

 

Nastao pre više od jedne decenije, a razvio se zahvaljujući podršci publike, Intellect (u formaciji DJ Aki – Species i DJ Vladica), radi na popularizaciji naše elektronske scene, postavljanju temelja na kojima se spajaju različite kulture i iskustva, a u korak sa Evropom i svetom.

 

Nakon Hallucinogen-a, Vibrasphere-a, Son Kite-a, Atmos-a, Ticon-a, Deedrah-e, D-Nox-a & Beckers-a, Krome Angles-a i niza drugih velikih svetskih imena predstavljenih domaćoj publici, ovu godišnjicu Intellect proslavlja uz gostovanje interplanetarne legende!

Jedan deo naše ekipe proslavio je rođendan portala sa Intellect ekipom u SKC-u i priredio nam izveštaj. Uživajte u rođendanskom partiju 🙂

 

 

DINO PSARAS, rođen u Brighton-u, prvi “Dragonfly” DJ, čovek koji je objavio prvo izdanje za “Perfecto Fluoro” label, član “Cydonia-e” i “Ayuhusca-e”. Jedan od trojice srebrnih anđela!

“Njegov prvi album „Concept in Dance" dobio je ime po klubu u kome je vrteo muziku, a gde su dolazila najveća imena engleske muzičke scene. Juno Reactor, Simon Foster bili su redovni gosti. Kao i umetnici poput Andy Warhol-a. Puštala se i slušala muzika koju nigde drugde na svetu niste mogli da čujete. Najbolje stvari od najboljih umetnika, pre nego bi se izdale za javnost, imale su tamo svoje premijere. Fascinantan osećaj! I vreme za pamćenje! Po tom klubu nazvao je svoj prvi album „Concept in Dance", koji se prodao u više od 70,000 primeraka. Cifra koja je za trance produkciju u tom trenutku bila – utopija! Prvi album je uvek taj koji se pamti, ali za njega je to bilo tako, i još malo više…”

 

 

17. Oktobar 2009. godine, od 22h, Hol Studentskog kulturnog centra

Ultra Groove Events
INTELLECT  12 ANNIVERSARY PARTY 
DJ  Vlada (Ultra Groove Rec)
SPECIES live (Ultra Groove Rec)
special guest:
DINO PSARAS (London,UK – Krome Angels)
DJ Aki (Ultra Groove Rec)
plus friends!