Home

VESTI

Horor u Savamaloj za Halloween

No Comments Izveštaji

Brankow - Maskembal - foto by Dusan MilenkovicSamuraji, zombiji, zanosne gejše, Musolini, veš mašine, vampiri, reprezentativci Srbije iz Montevidea, Džoker, Hitler, mornari, prijateljice noći i drugi izmišljeni i stvarni likovi pretvorili su tokom Noći veštica barove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” u pravi horor film.
   

Za zagrevanje u “Brankowu” bili su zaduženi Slipi i Dooshan, posle čega su na binu izašli Sale Groovyman i jedan od najaktulenijih domaćih DJ-eva Oysha.
  

Oni su dodatno podgrejali atmosferu među publikom i naterali, inače teško spojive, vitezove, bundeve, đavolice, padobrance i šeike da plešu u istom ritmu.

 

 

 Brankow - Maskembal - foto by Dusan Milenkovic

Brankow – Maskembal – foto by Dusan Milenkovic

 

 
U disko baru “Mladost” dvojac Zwein, koji čine Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović, su zahvaljujući plejboj zečicima i doktorima, ali i svojim disko tonovima, uspeli da pripitome razna zastrašujuća bića iz mašte.

 

 

 Brankow - Maskembal - foto by Dusan Milenkovic

Brankow – Maskembal – foto by Dusan Milenkovic

 

 

Iako su oko njih sve vreme kružili razni likovi iz horor filmova, ali i jedan od najvećih svetskih dikatatora Hitler, prekaljeni znalci diska i fanka Peppe i Chile uspeli su da naprave nezobaravnu žurku u i mlađem bratu "Mladosti", baru “Ludost”. Delić atmosfere možete videti i na fotografijama…