Home

VESTI

Garnier svirao pet sati razigranim klaberima u Beogradu!

No Comments Izveštaji

Garnier svirao pet sati razigranim klaberima u Beogradu!Francuski DJ i producent Laurent Garnier je svojim petočasovnim nastupom u subotu 24. septembra oduševio publiku, koja je neprestalno plesala uz prepoznatljive hitove u adaptiranom prostoru nekadašnjeg fabričkog depoa, pored zgrade Geozavoda u Beogradu.

Garnier je nastupio svojim novim projetkom pod nazivom "Live Booth Sessions" koga čine Laurent Garnier koji je radio na gramofonima i mašinama, Stéphane "Scan X" Drin na sintisajzerima i Benjamin Rippert na klavijaturama. 

 

Live Booth Sessions su baš onakvi kakvima se predstavljaju, perfektno uigrani, međusobno se dopunjuju.

Rippertove klavijature i Scan Xov tvrdi zvuk kombinuju raznovrsnost i fleksibilnost DJ seta sa mogućnošću da se eksperimentiše uživo.

{xtypo_rounded1}Redakcija Muzičkog magazin Clubbing.rs je uživala u performansu Laurenta garniera i kao u Domu omladine pre par godina, ponovo nas je ostavio bez daha.

Oni koji nisu bili svakako imaju za čim da žale. Pogledajte fotografije i uživajte .{/xtypo_rounded1}

 
Kao i uvek Garnier je imao odličnu komunikaciju sa publikom i kroz petočasovni set prošli su i možda omiljena stvar “Man with the Red face” (Laurent Garnier), kao i disco himna “You make me feel” (Sylvester).

 

Publika je euforično reagovala na svaku promenu u setu, a potpuno oduševljenje izazvala je pesma Sweet Dreams (Eurythmics) koju je totalno neočekivano zavrteo.

 

 

Više od 5h svirke - Laurent Garnier u Beogradu

Više od 5h svirke – Laurent Garnier u Beogradu
 

A kada se Laurent bisom još jednom zahvalio na sjajnom feedbacku drum 'n bass numerom, publika je sa oduševljenjem ispratila francuza.

 

Dan posle ove neverovatne žurke na Garnierovoj oficijalnoj facebook stranici osvanuo je ovaj status:

Belgrade —- fantastique !!!
Belgrade —- magnifique !!!!!
Belgrade —- merci, merci, merci !!!!!!!

 

 

 

Izveštaj i fotografije:

Svetislav Swex Đorđević / Clubbing.rs