Home

VESTI

Exit 2011: Neverovatan petak!

No Comments Izveštaji

Exit 2011: Neverovatan petak!Petak je na Exit festivalu bio upravo ono što se očekivalo, ali i mnogo više od toga.

Reka ljudi na tvrđavi, zabava na sve strane, žurba da stignemo na sve same omiljene izvođače: M.I.A, zbog koje je publika mesecima unazad brinula da slučajno ne otkaže jer im je jedna od glavnih motiva da posete Exit, Editors koji su dokazali zašto su miljenici festivala, sa savršenom umetnošću živih nastupa i sjajnim odnosom sa oduševljenom publikom.

 

Underworld je takođe održao old school lekciju svima koji pomišljaju da se bave elektronskom muzikom. Femi Kuti je oduvao Fusion svojom afričkom energijom, uz podršku sjajnih pratećih vokala,..

Najveće iznenađenje hosting službi Exit festivala priredila je M.I.A, koja je po sletanju insistirala da je odvedu u neku “second hand” radnju ili pak u radnju gde može da nabavi odeću za nastup.

 

 

 Exit festival 2011, Main stage, Dan 2

Exit festival 2011, Main stage, Dan 2

 

Nakon posete jednoj karakterističnoj beogradskoj kineskoj radnji, zvezda glavne bine Exit festivala izašla je sa kesama punim šljaštećih trenerki, lažno brendiranih tašni, naočara, i ostalih rekvizita, preko potrebnih za nastup.

Na Glavnoj bini pojavila se u šarenom šortsu, istoj takvoj jakni, sa sveže izblajhanom kosom, koju je “ukrasila” neon rozom nijansom na krajevima.  

Sve smo to pratili na svim socijalnim mrežama, pa sve reakcije možete videti na našim profilima twitter.com/exitfestival i twitter.com/exitlive.

 

 Exit festival 2011, Fami Kuti, Dan 2

Exit festival 2011, Fami Kuti, Dan 2

 

 
Evo i nekih reakcija naših izvođača sa Tvitera:

 

@SPYDNB:
Just had a wicked time playing at EXIT festival . Just love it. !!! D&B going strong 🙂

@loefah:
Thumbs up exit. Thumbs up.

@BigAudioDyn:
new song in the set is called 'rob peter pay paul'. sounding good. most likely play it in Serbia at the EXIT festival this weekend

@3ddisco:
3D Disco 360 @ExitFestival last night was rocking! More of the same tonight!! Catch us at the Suba Stage!!!

@CosminTRG:
oh brother… Think they put alcohol in my vodka at Exit last night. Last thing I remember is staring at @jameszabiela…

…and trying to touch the go-go dancers.

Takođe,  video snimke od prethodne noći visokog kvaliteta možete pronaći na našem youtube kanalu, a fotografije pogledajte na našem flickr nalogu.

 

 

 Exit festival 2011, Zip Line

Exit festival 2011, Zip Line

 

 

A subota veče koje je pred nama, donosi nam dvomilionitog posetioca! Spremite se, doterajte se, možda vi baš budete u novinama (ili na Fejsbuku). Ne zaboravite: ova osoba dobija zlatni vaučer sa kojim će u deset narednih godina moći da posećuje festival, pregršt pića, slavu i beneficije!

A još veći razlog zašto se subota tako željno očekuje jeste i nastup najvećih zvezda na ovogodišnjem festival – Jamiroquai ima “canned heat” u svojim stopalima, i prenosi je na nas. Fanki ludnica očekuje Mejn, dođite da zauzmete svoje mesto ranije.

Tu su još i Jinx, Santigold, a na Dance Areni – Groove Armada & Red Light, hologramsko čudo koje se ne sme propustiti! Danas će nastupati još i Fedde Le Grand, DJ Sneak, pa Hadouken! na Fusionu, legende Anti Nowhere League and Discharge na Explosive bini.

Sve u svemu, biće ovo subota kakvu smo mogli samo da sanjamo.
Spremite svoje plesne cipele. Vidimo se večeras!