Home

VESTI

Eksplozija Hladnog Piva u Pančevu!

No Comments Izveštaji

Eksplozija Hladnog Piva u Pančevu! Photo by Dunja DopsajViše od dva i po sata trajao je ekskluzivni koncertni nastup sastava Hladno pivo koji je održan u četvrtak u klubu Apolo u Pančevu.

 

Na rasprodatom koncertu bend je za najsrećnije fanove koji su imali priliku da dođu do ulaznica izveo presek celokupne karijere i predstavio pesme sa novog albuma "Dani zatvorenih vrata", koji je i bio povod za ovaj koncertni spektakl. Predovđeni Miletom Kekinom, momci iz Hladnog Piva pokazali su zašto su jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu, a o sinoćnjem koncertu u Pančevu sigurno će se dugo pričati i prepričavati.
 

O popularnosti benda, pored činjenice da je koncert rasprodat za samo dva dana, govori i to što je stotinak fanova napravilo gužvu na promociji i potpisivanju albuma u beogradskoj knjižari Delfi, gde su mogli da nabave novi CD, dobiju potpisano izdanje i slikaju se sa bendom.

 

CD izdanje 'Dani zatvorenih vrata' nalazi se u prodaji samo u Delfi i Laguna knjižarama, a može se poručiti i online na adresi www.delfi.rs. 

 

 

 Eksplozija Hladnog Piva u Pančevu! Photo by Dunja Dopsaj

Eksplozija Hladnog Piva u Pančevu! Photo by Dunja Dopsaj