Home

VESTI

Dave Clarke zapalio KPGT!

No Comments Izveštaji

Dave Clarke zapalio KPGT!Dave Clarke, pionir digitalne ere koji je svojom posebnom energijom oduševio mnogobrojne posetioce KPGT-a, zatvorio je Beck’sperience serijal 2012 još jednim nastupom za pamćenje.

Reagujući na raspoloženje publike i fanove jakog „beat-a”, Dave Clarke je dokazao zašto nosi titulu ikone tehno muzike. Smelo miksovanje dovelo je atmosferu u krcatom i vrelom KPGT-u do vrhunca kada je poznati DJ pustio legendarni hit – Renato Cohen, Pontape (2012 remake).

 

Večiti Dave Clarke preuzeo je mix pult od poznatih DJ-eva regionalne scene i Beogradu priredio još jedan poseban „gig” svojom iskrenošću i muzikom u koju veruje.

DJ duo  Nicolas Koll & Milenko otvorili su veče najboljeg elektronskog funka, dok je Mladen Tomić dobro poznatim spojem tehna i hausa sa tribal ritmovima napravio uvertiru za spektakl Dave Clarke-a. DJ Speedy zaokružio je poslednji Beck’sperience za ovu godinu pruživši fanovima žurku za pamćenje.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=dIRpKyb4CAU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Dave Clarke @ KPGT ( BECK'SPERIENCE) 

 

 

Osim po bogatstvu žanrova i stilova, najkreativniji posetioci pamtiće poslednji događaj u ovogodišnjem Beck’sperience serijalu i po nadmetanju za nezaboravno novogodišnje putovanje za četiri osobe u nemačku prestonicu i jednu od najpopularnijih evropskih destinacija.

Najzanimljivije fotografije Beck’sperience i Jungle Tribe konkursa biće postavljene na Facebook stranicama Beck's Srbija i Jungle Tribe, u okviru Facebook aplikacije „From Beck'sperience to Berlin“.

 

 

 Dave Clarke zapalio KPGT!

Dave Clarke zapalio KPGT!

 

 
Fana čija fotografija slikana ispred Beck'sperience foto zida zabeleži najveći broj poena, zajedno sa njegovim prijateljima, Beck'sperience i Jungle Tribe vode na nezaboravno novogodišnje putovanje u „grad grafita“. Zanimljive Beck's nagrade, pripremljene su za još 10 fanova čije se fotografije budu istakle brojem osvojenih poena.

Pored toga što uvek prepoznaje dobru energiju, jak beat i najbolju zabavu, Beck’sperience već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima elektronske muzike. Beck’sperience je tokom proteklih godina obradovao mnoge imenima kao što su Laurent Garnier, Tiga, Eric Prydz. Nastup The Chemical Brothers zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok je jedanaesti Beck’sperience doveo DJ-a kog je gotovo nemoguće bukirati, Paul van Dyk-a.

Vidimo se na sledećem Beck’sperience-u!