Home

VESTI

Bili smo na…Gilles Peterson & MC Zinger

No Comments Izveštaji

Gilles Peterson feat. MC Zinger

Sinoć je u Domu omladine nastupio Gilles Petersona & MC Zingera. Naš kolega je pristustvovao eventu, odlično se proveo i kao i uvek pripremio Vam foto i video izveštaj.

 

Kao i ranije, fotografije sa eventa su odmah postavljene u Galeriju slika , dok ćemo video odmah posle obrade okačiti u Video galeriju. Hvala na razumevanju i uživajte u fotkama 😉

Malo šta toliko pokreće beogradsku clubbersku elitu kao što je nagoveštaj još jedne celonoćne muzičke avanture sa Gilles Petersonom uživo, negde u centru grada. Njegove žurke su najdugovečnije žurke nekog stranog disk džokeja u istoriji beogradskog klupskog života. Njihova verovatna tajna je u neponovljivo toploj i intimnoj atmosferi koju danas na sceni kreira jedino Gilles sa svojim šarmerskim najavama i upadicama izmeÄ‘u pesama. Žurke Gilles Petersona su kao kućne zabave na javnom mestu!
 

Uvek raspoloženi Gilles  iznenadio i najveće poznavaoce nekim zaboravljenim pesmama, a umeo je i da obraduje brzim ritmovima i onog ko se slučajno zadesio.

 

 

Gilles Peterson feat. MC Zinger

 

 

Prisutan za DJ pultom još od klinačkih dana, ranih osamdesetih, Gilles se nametnuo kao globalni arbitar stila, nešto što je izgleda moralo da se desi. Nalik na drugog legendarnog puštača muzike John Peela, pomogao je karijere mnogima koje volite i želite sa slušate stalno, kao što su Brand New Heavies, Jamiroquai, James Taylor Quartet, Masters At Work, Incognito, Terry Callier, The Roots, Galliano, 4 Hero, Roni Size. Od kako je pre mnogo godina na radiju B92 njegova emisija Worldwide sa BBC Radio 1  postala dostupna, i naša publika je mogla da zaroni u ovaj svet clubbinga sa dušom.