Home

VESTI

6.000 ljudi u BECK’SPERIENCE ritmu!

No Comments Izveštaji

Sven Väth In The Mix

BECK’SPERIENCE Cocoon Belgrade party okupio je u subotu, 14. marta u Expo Centru oko 6.000 ljubitelja vrhunskog svetskog DJ-inga.

Već oko 22:30 časa na scenu je izašao Jacek Sienkievicz, koji je zagrejao beogradsku publiku i pripremio teren za nastup trenutno najboljeg svetskog DJ-a. Tačno 1 sat posle ponoći uz ovacije, na scenu izašao Sven Väth i tročasovnim nastupom dokazao zašto je baš on vodeći svetski DJ. Sven je srpskoj publici predstavio svoj novi album u sklopu svetske turneje „The Sound of the Ninth Season“.

Nakon Svena, čast da u velikom stilu zatvori prvi ovogodišnji BECK’SPERIENCE, pripala je Pig&Dan Djs, a posetioci su do 5 časova posle ponoći uživali u njegovoj muzici.

BECK’SPERIENCE je još jednom opravdao očekivanja, i sjajnom organizacijom, produkcijom i publikom dokazao zašto je Beograd jedan od 30 ekskluzivnih svetskih rezidencija Cocoon žurki.

Clubbing.rs je imao tu čast da prisustvuje ovom vrhunskom eventu i zabeleži pravi clubbing raspoloženje posetilaca. U šta se i sami možete uveriti u našoj galeriji slika , a uskoro i u video sekciji .

 

 

 

Žurku je pratila i nacionalna akcija Apatinske Pivare „KAD PIJEM – NE VOZIM!“, koja ima za cilj da podstakne mlade na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima, kao i da podseti javnost na rizike koje donosi kombinacija alkohola i vožnje. Apatinska Pivara je u saradnji sa Gradskim saobraćajnim preduzećem (GSP-om) obezbedila svim posetiocima besplatnu BECK’SPERIENCE liniju KA i OD Expo centra, kao i specijalan popust na taxi vožnju Lux taxijem.

BECK’SPERIENCE nastavlja da kroz ekskluzivitet umetnika koji nastupaju, neprikosnovenu tehničku produkciju i ureÄ‘enje enterijera domaćoj publici prireÄ‘uje nezaboravma iznenaÄ‘enja i vrhunski clubbing!

 

 

 

 

 

Vibe yourself @ Becksperience