Home

VESTI

“Zakon noći” od danas u bioskopima!

No Comments Film

"Zakon noći" od danas u bioskopima!Danas u sve bioskope u Srbiji stiže najnovije ostvarenje Bena Afleka koji se u filmu „ Zakon noći“ potpisuje i kao reditelj i kao glavni glumac.
 
Warner Bros. Pictures predstavlja nam  ostvarenje Bena Afleka, “ZAKON NOĆI ”, koji će se u bioskopima pojaviti od sutra  četvrtak 12. januara.
 

Radnja filma smeštena je  u Boston, 1920-ih godina prošlog veka, film “ZAKON NOĆI ” govori o tada životnoj temi miliona Amerikanaca – prohibiciji.

Priča prati grupu individualaca i njihovo snalaženje u svetu organizovanog kriminala.

Radnja filma se događa u doba prohibicije i prati uspon Džoa Kohina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Džo Kohin , najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već odavno je okrenuo leđa svom strogom i pravilnom vaspitanju. Sada nakon što je tokom detinjstva diplomirao na sitnim krađama, Džo je postao najstrahovitiji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. Ipak  život s druge strane zakona sa sobom nosi visoku cenu. U vremenu nemilosrdnih ljudi, ambicija, keša, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome – ni članovima porodice, a ni prijateljima – ne može se verovati.

 

 

 "Zakon noći" od danas u bioskopima!

"Zakon noći" od danas u bioskopima!

 

 

Film krasi odlična glumačka ekipa za triler koji se bavi temom neobrađenom u velikim projektima još od ostvarenja “Lawless” Džona Hilkouta, sa Tomom Hardijem, Gajom Pirsom i Šajom Lebafom.

Aflek je režirao film po sopstvenom scenariju, zasnovanom na istoimenom romanu Denisa Lehana, poznatog ranije po knjizi Shutter Island, prema kojoj je takođe snimljen film.

Film u bioskope dolazi DANAS.

Link ka trejleru.