Home

VESTI

“Warcraft: Početak” pretpremijerno od 28. maja!

No Comments Film

"Warcraft: Početak" pretpremijerno od 28. maja!Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će 3D epska avantura "WARCRAFT – POČETAK" (WARCRAFT: THE BEGINNING) biti pretpremijerno prikazivana u odabranim bioskopima u periodu od 28. maja do 1. juna, 13 dana pre američkog starta.
 

Pretpremijerne projekcije biće održane u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad), Roda Cineplex , Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Cinestar Zrenjanin, Cinestar Pančevo, Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva).
  

Prodaja karata počinje danas u Cineplexxovim bioskopima, a narednih dana i u preostalima.

Vaučer sa kodom za igricu, koji je obezbedio Computerland, očekuje prvih 10 000 gledalaca u periodu od 28. maja do 1. juna u sledećim bioskopima: Cineplexx Ušće (4000 kom), Cineplexx Delta City (2000 kom.), Cineplexx Kragujevac (500 kom), Cineplexx Podgorica), Arena Cineplex (1800), Roda Cineplex (200 kom), Tuckwood Cineplex (1000 kom)! Vaučeri će biti uručeni na ulazu u dvoranu pre početka projekcije.

Pozivamo sve fanove da na vreme obezbede svoje karte za pretpremijerne projekcije, jer smo na ovakav bioskopski spektakl zaista dugo čekali.

 

 

 "Warcraft: Početak" pretpremijerno od 28. maja!

"Warcraft: Početak" pretpremijerno od 28. maja!

 

 

Od 2. juna, film "WARCRAFT- POČETAK" stiže na redovni repertoar svih bioskopa, i biće dostupan u 2D i 3D tehnici.

Computerland, generalni distributer ©Blizzard Entertainment, Inc. za naše tržište, u saradnji sa Blizzard-om obezbedio je 10.000 kodova za kultnu igru World of Warcraft®  uz eksluzivne in-game skinove inspirisane filmom. Kod za igru obuhvata World of Warcraft® i sve ekspanzije do i uključujući Warlords of Draenor®, kao i besplatnu pretplatu u trajanju od mesec dana. www.computerlandgames.rs

WARCRAFT: POČETAK (WARCRAFT: THE BEGINNING)
U bioskopima od 2. juna 2016.

Režija: Duncan Jones
Uloge: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky i Daniel Wu
Scenario: Charles Leavitt i Duncan Jones
Žanr: 3D epska avantura
Studio: Legendary i Universal

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=4LrefKpJ_kU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

WARCRAFT – POČETAK (WARCRAFT: THE BEGINNING)

 

 

Iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures stiže „Warcraft: Početak“, epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta.

Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma.

Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.