Home

VESTI

“Vulverin 3D” premijerno 24. jula

No Comments Film

"Vulverin 3D" premijerno 24. jula"Vulverin 3D", novi film o najpoznatijem X-Men junaku, premijerno će biti prikazan 24. jula u "Multipleksu Kolosej" u Beogradu i bioskopu "Vilin Grad" u Nišu. Na redovnom repertoaru domaćih bioskopa film će se naći od 25. jula, dok u svetske bioskope stiže dan kasnije, 26. jula.

   

U neverovatnoj akciji, vratolomijama koje oduzimaju dah i opakoj priči, Hju Džekmen se vraća kao kultni mutant Vulverin. Mračno i opasno putovanje u novom 3D ostvarenju Džejmsa Mengolda odvelo je Logana u Tokio, gde se suočava sa mrežom intriga, smrtonosnim samurajskim čelikom i sopstvenim identitetom! Iz unutrašnje borbe protiv besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada pre.
   

Film je zasnovan na strip-izdanju Frenka Milera i Krisa Klermona iz 1982. godine i predstavlja šesto po redu ostvarenje iz popularnog „X-Men” serijala, i nezavistan nastavak filma iz 2009. godine, „X-Men poreklo: Vulverin”. Ovo je Džekmenu dalo retku priliku da zaroni u nove dimenzije Vulverinove neuništivosti i da otkrije njegove mračne strane.
 
„Ova priča odvodi Vulverina u svet koji se potpuno razlikuje od svega što je do sada viđeno u X-Men serijalu, samim tim je i film vizuelno drugačiji,“ kaže Hju Džekmen, koji je i producent filma. „Ima mnogo bitaka u ovoj priči, ali najveća od svih je ona koju Logan vodi protiv sebe, između toga da ostane monstrum ili postane ljudsko biće.“

 

 

 "Vulverin 3D" premijerno 24. jula

"Vulverin 3D" premijerno 24. jula

 

 

Reditelj filma Džejms Mengold nije želeo da napravi klasičan film o heroju iz stripa:   

„Ono što me je privuklo Vulverinu je činjenica da sam mogao da uradim nešto drugačije od stereotipnog filma o superheroju, gde je glavni cilj zaustaviti đavolji plan negativca. U ovoj priči, čitava radnja i neizvesnost su građeni na glavnom liku i upleteni su u svet koji daje potpuno novo iskustvo, koje nikada do sada niste videli.“