Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Velika iluzija”

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma "Velika iluzija"Od režisera filmova Borba Titana i Transporter, uz sjajnu glumačku ekipu, ovog leta nam stiže uzbudljivi triler o timu najvećih svetskih iluzionista, koji izvode seriju opasnih i velikih pljački i milione ukradenih dolara prebacuju na račune svojih gledalaca.

FBI šalje elitnu jedinicu da ih zaustavi, ali su oni uvek jedan korak ispred…

 

 

Velika iluzija

Now You See Me
Žanr: Triler
Trajanje: 115 min
Režija: Louis Leterrier
Scenario: Ed Solomon, Boaz Yakin
Uloge: Morgan Freeman, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Woody Harrelson, Dave Franco, Michael Caine

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=r-cWFAtsV7w|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Velika iluzija

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom TUCK, vas besplatno vodi na film: "VELIKA ILUZIJA" sutra, 9.08.2013. godine, bioskop Tuckwood, 20:30h.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"VELIKA ILUZIJA".

Rok za slanje mailova je do 13h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}