Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Totalni opoziv”

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma "Totalni opoziv"Film “Totalni opoziv” (Total Recall) u naše bioskope stiže u četvrtak  09. avgusta!
   
Film “Totalni opoziv” sa Kolinom Farelom u glavnoj ulozi je rimejk čuvenog filma iz 1990. godine, gde je Arnold Švarceneger tumačio ulogu Daglasa Kvejda.

 

Film je postigao veliki uspeh širom sveta i ostvario zaradu od $261,299,840 dolara.

 

“Totalni opoziv” je zasnovan na čuvenoj priči Filipa K. Dika koja govori o tankoj granici između stvarnosti i sećanja.

 

 

 Film "Totalni opoziv" u bioskopima od 09. avgusta!

Film "Totalni opoziv" u bioskopima od 09. avgusta!

 

 

Glavni glumac filma, Kolin Farel, o svojoj ulozi rekao je: „Ovo je prepoznatljiva priča, o čoveku koji je nezadovoljan svojim životom i ima žarku želju da ga promeni. Međutim, on se gubi i kroz čitav film pokušava da uspostavi ravnotežu između razuma i emocija i da otkrije ko je pravi Dag Kvejd.

 

Ova uloga pokreće pitanja identiteta, ega i super-ega, međuljudskih odnosa, što predstavlja zanimljivu psihološku igru.“

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa distributerskom kućom TUCK, vas vodi na projekciju filma "TOTALNI OPOZIV" u bioskopu Tuckwood, Utorak 14. avgusta u 19:40h.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TOTALNI OPOZIV".

Rok za slanje mailova je danas do 16h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}