Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Star Wars epizoda I: fantomska pretnja 3D”

No Comments Film

Star Wars 3D"Star Wars epizoda I: fantomska pretnja 3D", prvi deo priče o junacima iz sage "Star Wars" konvertovan u 3D, biće premijerno prikazan 8. februara u 20 časova u bioskopu "Cineplexx" u šoping-molu "Delta City".

Gosti na premijeri filma su organizatori i članovi STAR WARS fan konvencije odeveni u originalne kostime Darta Vejdera, Čubake, Džedaja i Darta Mola, a članovi radionice crtanja stripa i ilustracije "Đorđe Lobačev" crtaće "Star Wars" junake.

 

Distributer "Mega Com Film" i organizatori Star Wars fan konvencije pozivaju sve ljubitelje najvoljenije filmske sage u istoriji kinematografije da na premijeru prvog dela ove uzbudljive priče dođu od 17 časova, ispred bioskopa "Cineplexx" odeveni u svoje kostime inspirisane galaksijom "Star Wars". Svi koji dođu u kostimima na poklon će dobiti besplatne kokice.

Ova epizoda sage "Star Wars“" nikada do sada nije prikazana u našim bioskopima, te će sada publika imati priliku da je vidi ne samo u 3D tehnici, već i po prvi put na velikom platnu.

 

 

Star Wars druženje održano 4-5. febrara 2012. godine
Star Wars druženje održano 4-5. febrara 2012. godine
 

Smeštena u "dalekoj, dalekoj galaksiji", saga "Star Wars" je kao stvorena za 3D iskustvo, a epizoda "Fantomska pretnja" obiluje nekim od najuzbudljivijih i najspektakularnijih scena iz sage – od invazije Nabe, preko potera u svemiru, do bitke svetlosnim mačevima između Darta Mola i Džedaja. Konverzija filma u 3D urađena je sa krajnjim poštovanjem prema izvornom materijalu i prema tehnološkim izvedbama i umetničkim zamislima autora.

{xtypo_rounded1}Urbani muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na projeciju filma "Star Wars epizoda I: fantomska pretnja 3D", 9. februara, 17:30h, Cineprexx, Delta City.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"STAR WARS".

Rok za slanje mailova
je do 11h na dan filma, tačnije 9. februar 2012. godine, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 1h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Proces prebacivanja prve epizode nadgledao je reditelj Džordž Lukas, a odgovoran za ceo proces bio je Džon Nol, supervizor vizuelnih efekata u kompaniji "Industrial Light & Magic".

Ceo proces pretvaranja u 3D urađen je tako da se sačuvaju svi detalji filma i da film izgleda prirodno, a treća dimenzija omogućava gledaocima da na pravi način dožive "Star Wars" univerzum.

Priča o "Star Wars" univerzumu započela je 1977. godine, filmom "Star Wars epizoda IV: nova nada", i odmah postala popularna širom sveta. Glavne teme u priči su univerzalne i svima zanimljive – večita borba između dobra i zla i između čovečanstva i tehnologije. Sagu čini ukupno 6 filmova, a poslednji, "Osveta Sita", pojavio se 2005. godine.

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}