Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Prizivanje zla”

No Comments Film

Prizivanje zlaFilm je baziran na istinitom događaju.

Reč je o zastašujućoj priči o renomiranim, paranormalnim istražiteljima Ed i Loren Varen koji su pozvani da pomognu porodici koja je terorisana od strane duhova, na izolovanoj farmi.

Primorani da se suprotstave moćnim demonima, Varenovi se suočavaju sa najzastrašujućim slučajem u njihovom životu.

 

 

Prizivanje zla

The Conjuring
Žanr: Horor
Trajanje: 112 min
Režija: James Wan
Scenario: Chad Hayes, Carey Hayes
Uloge: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor

 

 Prizivanje zla

Prizivanje zla

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom TUCK vas vode na besplatnu projekciju filma "PRIZIVANJE ZLA", u petak 27.09.2013.godine u 20:20h, bioskop Tuckwood.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"PRIZIVANJE ZLA".

Rok za slanje mailova je do 14h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}