Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Mamurluk 3”

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma "Mamurluk 3"Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je poslednji film trilogije Mamurluk, “Mamurluk 3” (The Hangover Part III) zabeležio veliki uspeh! U prvom vikendu prikazivanja, kod nas, film je odgledalo više od 21 000 ljudi, čime je “Mamurluk 3” postao film sa najboljim bioskopskim startom u Srbiji u 2013. godini!

  

„Publika već dobro poznaje likove, za koje zna da će se uvek izvući iz nevolje. Poenta je da je neverovatna količina humora koja dolazi iz ovih fimova”, rekao je Ken Džong, koji se vraća u ulozi Čaua. „Želite da saznate šta se desilo sa Čauom? Dobićete odgovor ubrzo i to na spektakularan način.”
  

Fil (Bredli Kuper), Stju (Ed Helms), Alen (Zak Galifianakis) i Dag (Džastin Barta) ponovo su ekipa. Ovaj put nema venčanja, nema momačkih večeri. Šta može onda da krene naopako?  Kada “čopor“  krene na put, sve opklade padaju u vodu.

Gospodin Čao (Ken Džong) se vraća u velikom stilu, za petama mu je Maršal (Džon Gudman), a momci se vraćaju u Vegas, gde je sve i počelo 2009. godine.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=JodNFIQI18M|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Trejler filma „Mamurluk 3“

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom TUCK vas vodi na projekciju filma "Mamurluk 3", u bioskopu Tuckwood, četvrtak 20.06.2013. u 19:10h.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MAMURLUK 3".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan projekcije, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}