Home

VESTI

Vodimo vas na projekcije filmova “Žestoke devojke” i “Mlađi referenti”

No Comments Film

Vodimo vas na projekcije filmova "Žestoke devojke" i "Mlađi referenti"Odgovorni specijalni agent FBI-a, Sara Ešburn, dobija mrzovoljnu bostonsku policajku Šenon Malins za partnerku na slučaju hapšenja nemilosrdnog šefa narko-kartela.

 

Njihov odnos postaje prava avantura, jer nijedna od njih nikada pre nije imala partnera, a ni prijatelja.

 

Uloge: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Kaitlin Olson.

 

 

 Žestoke devojke

Žestoke devojke
 

Nakon otkaza, dvojica muškaraca u četrdesetim godinama pokušavaju da uspeju kao stažisti u uspešnoj internet komaniji, gde se, bez imalo znanja o modernoj tehnologiji i trenodvima, takmiče sa upola mlađim ljudima.

 

Hoće li uspeti da dokažu da nikada nije kasno da se potpuno promeniš?

 

Uloge: Owen Wilson, Vince Vaughn, Will Ferrell.

 

 Mlađi referenti

Mlađi referenti
 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom MCF, vas besplatno vodi na sledeće projekcije. Film "Mlađi referenti", projekcija u Dom Sindikata, sala 4, 18.15h / Film "ŽESTOKE DEVOJKE", projekcija u Dom Sindikata, sala 4, 20.30h!

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ŽESTOKE DEVOJKE" ili "MLAĐI REFERENTI.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}