Home

VESTI

Vodimo vas na premijeru filma “Bura”

No Comments Film

Film "BURA"Ekranizacija Šekspirove "Bure", priča o osveti, ljubavi i oproštaju začinjena magijom i komedijom, u kojoj glavnu ulogu igra dobitnica Oskara Helen Miren, 27. januara biće premijerno prikazana  u multipleksu "Kolosej".
 
Rediteljka "Bure" je Džuli Tejmor, autorka filmova Frida i Across the Universe. Tejmor ima iskustva i u  ekranizaciji Šekspirovog dela (Tit prema Šekspirovom Tit Andronik 1999. godine) i u pozorišnoj režiji (prva žena nagrađena "Tonijem" za režiju mjuzikla "Kralj lavova").
 

"Bura" je poslednje delo koje je Šekspir napisao, sa više magije nego što je ima u bilo kom drugom njegovom delu. Komedija prati sudbinu prognanog milanskog vojvode Prospera koji vlada magičnim ostrvom.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovau premijeru 27. januara (tačan sat projekcije ćemo Vam najaviti sutra u toku dana).

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"FILM BURA".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

U trenutku kada mu se ostvari prilika da se osveti, podiže buru koja će na ostrvo dovesti nove junake i promeniti živote njegovih stanovnika.

 
U verziji Džuli Tejmor čarobnjak Prospero postao je čarobnica Prospera u ulozi Helen Miren, čime je priča dobila drugačiji kontekst i svežinu. U ostalim ulogama su Felisiti Džouns, Đimon Honsu, Alfred Molina, Rasel Brend.

 

Nakon premijere, „Bura“ će biti na redovnom repertoaru multipleksa "Kolosej".

 

 

 Film "BURA"

Film "BURA"

 
  

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}